Futbol Sohbet

Fenerbahçemi yönetenlerde gram beyin varsa hemen Biossuma'ya almaları gerekiyor hemde kesinlikle. Ama ali ve avanesinde beyin olmadığı için almayacaklar adamı. Yıllardır dilimde tüy bitti kardeşim ortasahaya çift yönlü fiziği iyi temposu yüksek adamlar alınsın diye ama Fenerbahçemi embesiller yönettiği için bir türlü böyle transferler yapamadılar. Mesela sağ kanat forvete de direk Trossard'ı çekmek lazım yada Gueesand'ı ama nerdeeee o yönetim:cautious:
ali başkanı yedirmeyiz. gayet iyi yönetiyor her şeyi. sıkıntı yok.

GS'lilerde yıldı zaten transfer sürecinden, Osi yerine farklı bir oyuncuya gidilebilir. Gyökeres vardı ama Arsenal'e gitmek istiyor herhalde. Sesko'ya giderdim fena oyuncu çok beğeniyorum. Tabi şu an kimse kesmez ama en azından iyi bir isme gidilebilir John Duran gibi :D
şahsen ben de bu saatten sonra uzatmanın anlamı yok diyorum. adam vermemek için elinden geleni yapıyor. 75 e en az 3 tane yıldız oyuncu transfer ederiz. çok uzadı süreç kabak tadı vermeye başladı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü