Bavs
★★★
Zaten bonservisten ötürü maaş fazla veremezler. Bonservisleri bile 3'e bölüp sonraki satışlara %20 ekleyerek zar zor alıyoruz.Bonservis ödüyorsunuz siz de. O kadar da az değil yani bonservis ödemeleriniz. Bu sene şimdiden 15 milyon, geçen sezon 30 milyon. 15-20- 15 -15 diye gidiyor. Son 5 sezonda 15 altı ödeme yok.
Küfür yemiş valencia özledik be. Şaka bir yana adam seri, çok elit olmasa da fena bitirici değil, kendi pozisyonunu yaratabilen bir topçuydu fener neden bıraktı anlamış değilim
Sıkıntı şu, bizim camiada acayip bir dağınıklık vardı. Öyle böyle bir seviyede değildi. Dışarıdan hissedilmese de birleştirecek bir şeye ihtiyaç vardı. Gerçekleşti. Taraftarın gönlünü yapmak değil bu. Yoksa taraftarın gönlünü zaten 2-3 transferle yaparsın. Orkun'a ihtiyaç yok bunun için.
Bunun götürüsü olur mu? Pek sanmıyorum. Orkun baskı hissedecekse o baskıyı zaten hissederdi.
@Bavs bu top sana sanırımSara'da benzer şeyler yaşanıyor şuan mesela arkadaşlarla maç izliyorum kalabalık ortamda Sara ayağına gelen her topu hat kıran pas olarak kullandığı maçta bile bu Sara topcu değil diyordu yanımdaki.
Kardeşim 10m aldığını gizlemeye çalışıyorsunuz işte.![]()
Helal 3 haram 5'ten büyüktür diyorsun yani![]()
Adamla geçen hafta dalga geçiyordum harbiden Ederson çıktı. Oğlum Ederson sizin neyinize bırakın şu boş işleri. Gardi geri dön aslanım boşver.
Burhan Can başlamış yine, kim geliyor Ederson mu geliyor