Futbol Sohbet

2 tane 9 la Avrupa’da rezil rüsva olup osimhenciler gelip okanı suçladığında en büyük Okan buruk savunucusu ben olacağım .

Osimhen alınırsa İcardi'nin yedek oturması lazım, çift forvet oynarsak çok büyük rezillik çıkar.
İcardi nin yesek oturduğu bir dünya yok ki. Oyuncunun sıfır statüsü olsa bile 10 milyon maaş verdiğin adam yedek oturmamalı ..

İcardi nin yesek oturduğu bir dünya yok ki. Oyuncunun sıfır statüsü olsa bile 10 milyon maaş verdiğin adam yedek oturmamalı ..
Bence İcardi hayatta ilk 11 oynayamaz adamın zaten kilo problemi vardı bide çok sıkıntılı sakatlandı. Ben 11 oyuncusu olabileceğini düşünmüyorum. Okan kesebilir mi kesemez.

2 tane 9 la Avrupa’da rezil rüsva olup osimhenciler gelip okanı suçladığında en büyük Okan buruk savunucusu ben olacağım .
gerçekleşecek senaryo bu zaten. ben İcardi'ye çok güvenmiyorum artık. 99 numara giydiği zaman ki icardi zor gelir artık. Bize osimhen şart ama başkanı da çirkef çıktı. osimhen olmuyorsa da sağlam bir 10 numara , sağ bek ve iyi bir kaleci almalıyız artık.

• Like
Tepkiler: Bavs
gerçekleşecek senaryo bu zaten. ben İcardi'ye çok güvenmiyorum artık. 99 numara giydiği zaman ki icardi zor gelir artık. Bize osimhen şart ama başkanı da çirkef çıktı. osimhen olmuyorsa da sağlam bir 10 numara , sağ bek ve iyi bir kaleci almalıyız artık.
1 oyuncuya 200 milyon vermektense dediğin en mantıklı olay. Takımın en iyisi bu adam diyebileceğin bir 10 numara aldın mı yanına yunus ve sane koy önünde çok kötü oynamadıkça her santrafor iş yapar. Sol bek rotasyon iyi zaten sağ beke de iyi bir oyuncu aldın mı tamamdır. Bence Apo yerine stoper alınıp sağ beki sallai ye bırakmakta okey gibi. Barışla dönüşümlü orayı kurtarırlar . Orta saha ise tamam lemina torreira kaan ve sara varken osimhen işi olmazsa 30 milyon hakana gömme ihtimalleri var . Sonumuz olur.

• Like
Tepkiler: ErsiN.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü