Futbol Sohbet

1 oyuncuya 200 milyon vermektense dediğin en mantıklı olay. Takımın en iyisi bu adam diyebileceğin bir 10 numara aldın mı yanına yunus ve sane koy önünde çok kötü oynamadıkça her santrafor iş yapar. Sol bek rotasyon iyi zaten sağ beke de iyi bir oyuncu aldın mı tamamdır. Bence Apo yerine stoper alınıp sağ beki sallai ye bırakmakta okey gibi. Barışla dönüşümlü orayı kurtarırlar .
kemik kadromuz iyi zaten. geçen sezon kanat rotasyonumuz sıkıntılıydı kerem sonrası. Zaniolo ile sane geldi o sorun da çözüldü gibi. Bize şuan en lazım olan bölge 10 numara,oyunu kuracak, kapanan takımları açabilecek bir tane. sağ bek sorunumuz da Boey'den beri çözülmedi. devşirme bir sağ bek istemiyorum mevkiisi orası olan birini istiyorum . ayrıca Abdülkerim konusunda da hak veriyorum bazen çok hantal kalabiliyor. Seri ve ciğersiz bir defansta lazım bize.

• Like
Tepkiler: Bavs
1 oyuncuya 200 milyon vermektense dediğin en mantıklı olay. Takımın en iyisi bu adam diyebileceğin bir 10 numara aldın mı yanına yunus ve sane koy önünde çok kötü oynamadıkça her santrafor iş yapar. Sol bek rotasyon iyi zaten sağ beke de iyi bir oyuncu aldın mı tamamdır. Bence Apo yerine stoper alınıp sağ beki sallai ye bırakmakta okey gibi. Barışla dönüşümlü orayı kurtarırlar . Orta saha ise tamam lemina torreira kaan ve sara varken osimhen işi olmazsa 30 milyon hakana gömme ihtimalleri var . Sonumuz olur.
Vitor pereira lık yapıp şöyle bir kadro kurdum kafada
Transfer-transfer(apo)-davinson-lemina-barış(sağ)-torreira-sara-sane(sol)-transfer(zaniolo)-osimhen-morata(ırz düşmanı)
Şu şekilde bir 3-4-1-2 fena iş yapmayabilir bence

• İmza
Tepkiler: Whitebear D
Transfer-transfer(apo)-davinson-lemina-barış(sağ)-torreira-sara-sane(sol)-transfer(zaniolo)-osimhen-morata(ırz düşmanı)
Icardi bu takımda kaldıkça her şekilde ilk 11 oynar. Daha önceden yazmıştım Serdar Kelleci sürekli söylüyor sebebini sormayın ama Icardi her zaman garanti ilk 11 olacak diye, muhtemelen sözleşmesi öyle ya da takımın lideri huzuru kaçırmasın diye.

3’lü dizilişlerden nefret ediyorum ben kral kağıt üstünde hep güzel gözüküyor oynatırken genelde leş gibi oluyor. Ama bu sene Tottenham maçında üçlü oynamıştık o maç çok iyiydi mesela, Mertens çok ekstra oynamıştı. Sane kanat bek nasıl olur o da soru işareti Mertens’in yerine onu koyup sağ Sallai sol Yunus, Barış satılık tarzı da olabilir.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Icardi bu takımda kaldıkça her şekilde ilk 11 oynar. Daha önceden yazmıştım Serdar Kelleci sürekli söylüyor sebebini sormayın ama Icardi her zaman garanti ilk 11 olacak diye, muhtemelen sözleşmesi öyle ya da takımın lideri huzuru kaçırmasın diye.

3’lü dizilişlerden nefret ediyorum ben kral kağıt üstünde hep güzel gözüküyor oynatırken genelde leş gibi oluyor. Ama bu sene Tottenham maçında üçlü oynamıştık o maç çok iyiydi mesela, Mertens çok ekstra oynamıştı. Sane kanat bek nasıl olur o da soru işareti Mertens’in yerine onu koyup sağ Sallai sol Yunus, Barış satılık tarzı da olabilir.
Sane bu sene savunma istatistiklerinde çok fena değildi. Eğer apoyla başlarsa oyun içerisinde apoyu sol beke lemina-sanchez stopere barış sağ beke kayacak şekilde 4 lüye dönme serbestliği olabilir bence. Top sendeyken de barış ve saneyi ileri hata leminayı da orta sahaya yollayarak 2-3-5 gibi dizilebilir. Kağıt üstünde iyi de okan bunu oyunculara ne kadar geçirebilir soru işareti

• Like
Tepkiler: Whitebear D
İki iyi sol beki ve yunusu dışarı attın ama. Morata zaten kalmak istemiyor.

İki iyi sol beki ve yunusu dışarı attın ama. Morata zaten kalmak istemiyor.
Kanat bek Sane işinde hiç yokum, Yunus da geçen seneki performansından sonra ilk 11'i Osi den sonra hak eden ikinci adam, Türk oyuncuları cok çabuk harcıyoruz.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü