Zoro
★
Crocus ben Ali koch varken her gün mutsuz uyanıyorum. 5 yıldır öyleyimBugün gsliler mutsuz uyuyacak keyfim yerine geldi

Crocus ben Ali koch varken her gün mutsuz uyanıyorum. 5 yıldır öyleyimBugün gsliler mutsuz uyuyacak keyfim yerine geldi
Bakalım Mbappe'ye mi verecekler yoksa Arda'ya mı 10 numarayı. Xabi Alonso çok fazla egolu var, bir yaptırım yapacağız minvalinde bir şeyler dedi. Perez'de Xabi'nin arkasındayız dedi. Rodrigo zaten gidiyor, Vini, Mbappe ve Bellingham'dan birinin bileti kesilecek herhalde. Hadi bakim kaos görsün bu gözler. Hala Madrid!!!
Ustam ya senden değerli değil sal futbolu gel baskete kısa kollunu giy orada avrupa şampiyonu falan oluyoruz sarıyor.Crocus ben Ali koch varken her gün mutsuz uyanıyorum. 5 yıldır öyleyim![]()
Rodri de hata yaptılar. Tosbik reisi satıp verip neyse, solda vini devam sağda rodri kutuda yeni çocuk gonzalo. Bell'e çok imtiyaz verdiler o da kendisini zizu sanıyor, güzelim sen o değilsin olamazsın diyerek gerçekleri anlatıp egosunu torpilemeleri lazım. Asencio kov takımdan eskiler sakatlıktan döndü takım oturur. Rm çözer hersey ortada para imkan sınırsız. Amma arap saint germen tarafındayız güzel futbol şuan orada. Arda ya gelirsek neyden korkuyor anlamıyorum. Saldir omuz at top çal yahu. Taraftar 10 numarayı onda görse ne alaka demez ama... saldırması lazım.
Bakalım Mbappe'ye mi verecekler yoksa Arda'ya mı 10 numarayı. Xabi Alonso çok fazla egolu var, bir yaptırım yapacağız minvalinde bir şeyler dedi. Perez'de Xabi'nin arkasındayız dedi. Rodrigo zaten gidiyor, Vini, Mbappe ve Bellingham'dan birinin bileti kesilecek herhalde. Hadi bakim kaos görsün bu gözler. Hala Madrid!!!
Arda alsın geçsin işte zaten tarihinde Modric, Mesut, James, Robingo, Lass, Figo var. Bakınca 3 isim dandik zaten yani RM kariyeri o kadar da iyi değil.Rodri de hata yaptılar. Tosbik reisi satıp verip neyse, solda vini devam sağda rodri kutuda yeni çocuk gonzalo. Bell'e çok imtiyaz verdiler o da kendisini zizu sanıyor, güzelim sen o değilsin olamazsın diyerek gerçekleri anlatıp egosunu torpilemeleri lazım. Asencio kov takımdan eskiler sakatlıktan döndü takım oturur. Rm çözer hersey ortada para imkan sınırsız. Amma arap saint germen tarafındayız güzel futbol şuan orada. Arda ya gelirsek neyden korkuyor anlamıyorum. Saldir omuz at top çal yahu. Taraftar 10 numarayı onda görse ne alaka demez ama... saldırması lazım.
Olası bir 4-2-3-1 senaryosunda oğuz-talisca-asensio önlerinde duran hattı iyi olabilir.Asensio geliyormuş bence iyi transfer. Talisca'yı salmamak lazım ama 12. adam olarak kalmalı takımda bu sene çok can yakacak satılmazsa
Yani Ali Koç, Italya'da güçlü bir isim. Böyle bir şey varsa da inanırım.Büyük Başkan Ali Koç 4 koldan saldırıyor. Bir yandan flaş transfer haberleri geliyor bir yandan Osimhen'i bizi kabul etmedi siz de GS'ye zorluk çıkarın deyip Napoli'yi darlıyor. Günde 4 saat uyku ile büyük mücadele veriyor.