Futbol Sohbet

Osimhen bir şekilde olur. Limit bitse de olur dedik ama o bile hikaye olabilir gibi.

Umarım yönetimin yedek pilanı vardır. Napoli'nin istediği Udinese forveti gibi mesela. Gerçi bize yaramaz o ama olsun.

Napoli'nin istediği topculara çökmek lazım. Nunez vardı bir de Udinese'li Lucca. Nunez fena olur da Lucca'yı bilmem sırf gıcıklığına almak lazım : )

• Like
Tepkiler: justahuman
Osimhen bir şekilde olur. Limit bitse de olur dedik ama o bile hikaye olabilir gibi.

Umarım yönetimin yedek pilanı vardır. Napoli'nin istediği Udinese forveti gibi mesela. Gerçi bize yaramaz o ama olsun.
Olmasın diyen tek ben miyim 200 milyon Euro 4 sene bir oyuncuya vereceklerine elit bir kaleci ve 10 numara al. 9’u yedekle. Bitti.
Bunun üstüne de sağ bek bitti gitti..

Sane / 10 numara transfer/ yunus

Önünde İcardi hücum hattı tamam olur.

Kesinlikle katılıyorum. Beşiktaşımızın böyle bir kenetlenmeye ihtiyacı vardı. Kaldı ki Orkun da bayağı duygusal adam. Bu sene ekstra performans verecektir takımımızda. @Crocus ile beraber bu sene koçsporu bırakıp sizi desteklemeye karar verdik hocam şampiyon Beşiktaş.
@Crocus ile birlikte büyük kaybedersiniz. Osimhen'in gelmeyişi ile, GS'nin şampiyon olamayacağı ve ŞL'de 0 varlık göstereceği kesinleşti.

Beşiktaş iyi transferlere devam ederse şampiyonluk adayı olur tabii ama her türlü sezona net FB favori olarak başlayacak. O sene hiç bu kadar bu sene olmamıştı.

Son düzenleme:
@Crocus ile birlikte büyük kaybedersiniz. Osimhen'in gelmeyişi ile, GS'nin şampiyon olamayacağı ve ŞL'de 0 varlık göstereceği kesinleşti.

Beşiktaş iyi transferlere devam ederse şampiyonluk adayı olur tabii ama her türlü sezona ney FB favori olarak başlayacak. O sene hiç bu kadar bu sene olmamıştı.
Osimhen vardı da noldu uefa Avrupa liginde sıfır varlık gösterdik…

• Haha
Tepkiler: count alucard
Bu ne abi sosyal medyanın yarısı hala Orkun haberleriyle dolu, görmemişin oğlu olmuş çekmiş çükünü koparmış. Sane bu kadar konuşulmadı yeter la.
sahiden öyle jkli arkadaşlar alınmasın ama bjk taraftarı bu konuda hiç çekilmiyor. Geçen senede rafa Silva ya Messi muamelesi yapıldı hep. İyi oyuncu da tamam yeter da….

Olmasın diyen tek ben miyim 200 milyon Euro 4 sene bir oyuncuya vereceklerine elit bir kaleci ve 10 numara al. 9’u yedekle. Bitti.
Bunun üstüne de sağ bek bitti gitti..

Sane / 10 numara transfer/ yunus

Önünde İcardi hücum hattı tamam olur.

Normalde hiç uğraşmasalar sıkıntı yok. Lilden çekerdin forveti maaşı verip ya tutarsa derdin ama benim İcardi'ye güven %10 falan. Geçen sene de kötüydü ki sakatlanması bence faydamıza oldu.

Yönetimin etkili transfer yapacağını bilse neyse derim ki o para Osimhen için var. En azından yarısı sponsordur. O sponsorlar anca Gyökeres için falan devrede kalır. Küçük bir ihtimal Hakan vs. Ki Hakan ilkaydan daha iyi bir seçenek görsem de o da takıma iyi bir forvet yokken seviye atlatamaz. Osimhen'e o parayı gömmek mantıksız olsa da, en azından oyuncuyu biliyoruz ve iki sene sonra yine çok iyi fiyata satarsın vs.

Yoksa bizim kulüpler için 75 vermenin izahı yok katılıyorum

• Like
Tepkiler: Bavs

Beşiktaş iyi transferlere devam ederse şampiyonluk adayı olur tabii ama her türlü sezona ney FB favori olarak başlayacak. O sene hiç bu kadar bu sene olmamıştı.
Mou varken olamayız usta iso olsa bu sene ardarda 2. kez şampiydik

• Haha
  • Like
Tepkiler: Zoro ve justahuman
Normalde hiç uğraşmasalar sıkıntı yok. Lilden çekerdin forveti maaşı verip ya tutarsa derdin ama benim İcardi'ye güven %10 falan. Geçen sene de kötüydü ki sakatlanması bence faydamıza oldu.

Yönetimin etkili transfer yapacağını bilse neyse derim ki o para Osimhen için var. En azından yarısı sponsordur. O sponsorlar anca Gyökeres için falan devrede kalır. Küçük bir ihtimal Hakan vs. Ki Hakan ilkaydan daha iyi bir seçenek görsem de o da takıma iyi bir forvet yokken seviye atlatamaz. Osimhen'e o parayı gömmek mantıksız olsa da, en azından oyuncuyu biliyoruz ve iki sene sonra yine çok iyi fiyata satarsın vs.

Yoksa bizim kulüpler için 75 vermenin izahı yok katılıyorum
İcardi yedeğe geçecekse ben yine bu transfere okeyim de İcardi yedek oturtamaz. 3-4-1-2 ile de bu kadronun başarılı olacağını hiç sanmıyorum . Zaten 10 milyon maaş alan adamı statüsünden bağımsız yedek oturtmak saçma

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü