Futbol Sohbet

Osimhen vardı da noldu uefa Avrupa liginde sıfır varlık gösterdik…
Avrupa'da Osimhen de bekleneni vermedi o bir gerçek. Elenmemiz de en az Muslera kadar suçlu "bence" ama ligdeki oranın devam ettirirse sıkıntı yok. Biraz iyi bitirse ilk 8'e kalırdık. PO bile oynamazdık.

sahiden öyle jkli arkadaşlar alınmasın ama bjk taraftarı bu konuda hiç çekilmiyor. Geçen senede rafa Silva ya Messi muamelesi yapıldı hep. İyi oyuncu da tamam yeter da….
Sabahtan beri okuduğum şeyler,
Napoli başkanı renkli fotokopi istemiş Abdullah Kavukçu Napoli’de kırtasiye arıyormuş.
Galatasaray bankada sıraya girmiş 80.sıradaymış.
Bir Twitch yayıncısı Orkun’a küfür etmiş galiba onu linçliyorlardı.
Serdal Adalı Orkun’u arayıp numaranı at bana demiş.

Gündeme baksana Osimhen işi bitip Orkun yangını sönene kadar bakmamak lazım.

İcardi yedeğe geçecekse ben yine bu transfere okeyim de İcardi yedek oturtamaz. 3-4-1-2 ile de bu kadronun başarılı olacağını hiç sanmıyorum . Zaten 10 milyon maaş alan adamı statüsünden bağımsız yedek oturtmak saçma

O da ayrı mesele. Çift forvet + Sane + Yunus ŞL için çok büyük problem. Bol gollü maçlar olur da nasıl biteceği belirsiz olur

İcardi yedeğe geçecekse ben yine bu transfere okeyim de İcardi yedek oturtamaz. 3-4-1-2 ile de bu kadronun başarılı olacağını hiç sanmıyorum . Zaten 10 milyon maaş alan adamı statüsünden bağımsız yedek oturtmak saçma
Icardi hiçbir şekilde yedek kalmıyormuş, sözleşme durumu muhtemelen. Serdar Kelleci yayınlarında sürekli söylüyor sebebini sormayın diyor.

• Wow
Tepkiler: Bavs
Avrupa'da Osimhen de bekleneni vermedi o bir gerçek. Elenmemiz de en az Muslera kadar suçlu "bence" ama ligdeki oranın devam ettirirse sıkıntı yok. Biraz iyi bitirse ilk 8'e kalırdık. PO bile oynamazdık.

Ligte Okan'ı şampiyon yapmak için 75 milyon tek oyuncuya mı gömülsün diyorsun yani? :unsure:

Kulüp yıllardır tavan maaş uygulaması yapıyor bizde. Tavan imza parası hariç 2,5M €. Bu kadar maaş verecek olsalar daha gencini getirirlerdi. Zaten adam alamamalarının sebebi de düşük maaş ve bonservis önermeleri.

Bartra'ya dört milyon verdiğimizi adam gittikten sonra öğrenmiştik. Ağaoğlu'nun olduğu dönemde belirli bir netlik vardı ama artık hiçbirine inanma. Neler dönüyor kimse bilmiyor. Sikan'ı Anadolu takımlarına kiralamaya çalışan bir zihniyet var ortada.

Abi yapma etme Osimhen Avrupada 7 maçta 7 gol 1 asist yaptı. Tottenham’a iki tane salladı.

Sabahtan beri okuduğum şeyler,
Napoli başkanı renkli fotokopi istemiş Abdullah Kavukçu Napoli’de kırtasiye arıyormuş.
Galatasaray bankada sıraya girmiş 80.sıradaymış.
Bir Twitch yayıncısı Orkun’a küfür etmiş galiba onu linçliyorlardı.
Serdal Adalı Orkun’u arayıp numaranı at bana demiş.

Gündeme baksana Osimhen işi bitip Orkun yangını sönene kadar bakmamak lazım.

Sizin taraftar konuşuyormuş işte.

Bu arada, Barış gibi oyuncuya yazılan övgüler, hatta Gs'li muhafazakar hanımların onu Beckham gibi bir ikon olarak fetiştirdikleri yerde hiçbir taraftar grubu oyuncusunu abartmıyordur.

Sizin taraftar konuşuyormuş işte.

Bu arada, Barış gibi oyuncuya yazılan övgüler, hatta Gs'li muhafazakar hanımların onu Beckham gibi bir ikon olarak fetiştirdikleri yerde hiçbir taraftar grubu oyuncusunu abartmıyordur.
Bırak bu işleri usta Semih Kılıçsoy’u Aguero gibi anlatıyordunuz, adam geçen senenin Beşiktaşında yedeğe düştü.

Bırak bu işleri usta Semih Kılıçsoy’u Aguero gibi anlatıyordunuz, adam geçen senenin Beşiktaşında yedeğe düştü.

Taylan'a Gerrard diyordunuz, Uğur ve sosyal medyadaki taraftarlarınız milli takımda olmalı diye neler neler yazdı. Genç oyuncuya geleceksek Akman kardeşlere neler neler yazdınız. Bunlara kıyasla, 18 yaşında ligin ikinci yarısında en çok gol atan yerli oyuncuyu övmek mi batıyor? :D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü