Futbol Sohbet

Gençler dün Osimhen'li Sane'li güncel kadrolu gsyi Denswil'li TS ile PES21'de yendim. Osimhen iyi futbolcu değilmiş almayın vazgeçin 🤪

Mbappenin ölüsü bu sezon 43 g 5 a. İsimlerinin yan yana bile yazılması abes bence. İstediği kadar bencil vs olsun fark etmez

• Like
Tepkiler: Zoro
İcardi - yedek transfer

Sane - on numara transfer - yunus

Sara - Lemina/torreira

Eren/jacobs - apo - Davinson - sallai ya da transfer

Kaleci= elit transfer

Yani 9 yedek , as 10 , as sağ bek , as kaleci transfer istiyorum. Sağ bek sallai idare ederse Apo yerine stoper de olabilir. Ama yıldız Sergen Yalçın ekolünde bir 10 numara lazım.

Boş iş seninki. Benim 11'de birbirinden farklı defansif özelliklere sahip 3 tane ortasaha var. Birisi pas kesici Hakan, birisi fiziksel mücade kazanan Lemina, diğeri çabuk ayak presci-top kazanıcı Torreira.Üçüde bambaşka türden savunmacı. Yani her türlü rakibi lime lime etme potansiyeli var.. Top oynamak bir kenara yürütmez, nefes aldırmaz. Ceza sahası içi ve dışı yüksek şut tehditli oyuncular hepsi, ofansif olarakta hiç bir açığı yok. Her şekilde pozisyona girecek bir takım. Kreatifliğe ihtiyaç duyduğunda Sane var oyunda Yunus'u alırsın çözerler işi.

Gençler dün Osimhen'li Sane'li güncel kadrolu gsyi Denswil'li TS ile PES21'de yendim. Osimhen iyi futbolcu değilmiş almayın vazgeçin 🤪
6 ay sonra sen
qbnndpf.jpeg

Mbappenin ölüsü bu sezon 43 g 5 a. İsimlerinin yan yana bile yazılması abes bence. İstediği kadar bencil vs olsun fark etmez
Kıyaslanması abes olacak bir futbolcu değil usta. Mbappe ile kıyaslanabilecek zaten 5 futbolcu falan var dünyada (golcü olarak)

Kıyaslanması abes olacak bir futbolcu değil usta. Mbappe ile kıyaslanabilecek zaten 5 futbolcu falan var dünyada
Biri altın ayakkabı katsayısında 1. Diğeri 18-20. Gibi bir şey. Dünya üzerindeki tanınırlık , suan transfer olsa gideceği para , yetenek seti vs. Olarakta mbappe her türlü daha iyi..

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü