Futbolu bizde bırakacakmış hissiyatı alıyorum bu adamdan ama negatif anlamda. Pozitif olarak yanılmayı o kadar çok istiyorum ki.
Sana helal olsun tam bir öz evlatsın. Yeterince keriz olanlar için bu hayat ne kadar da güzel.
Futbolu bizde bırakacakmış hissiyatı alıyorum bu adamdan ama negatif anlamda. Pozitif olarak yanılmayı o kadar çok istiyorum ki.
Sana helal olsun tam bir öz evlatsın. Yeterince keriz olanlar için bu hayat ne kadar da güzel.
+ İngilizBu adam peste bile kötü uyuz oluyorum kendisine. Zaten bize gelip de tutan İspanyol hatırlamıyorum ben. Mıymıy adamlar çıkıp geliyor hep buraya. Bizim en uzak durmamız gereken pazar İspanya.
Hep kumar oynuyorlar orta saha bölgesinde. Hani elinde zeytinyağı vardır ama ucuza elindekine yakın kalite kampanyalı zeytinyağı görürsün de stok yaparsın ama asıl ihtiyacın olan gıdaya para kalmaz ya. Bizimkiler transfer anlayışı öyle.Ben de çok isterim de yani kardeş bir sekiz numara bulmak bu kadar mı zor ben anlamıyorum. Git colman gibi bir şey bul gel arjantinden ya. Dediğin gibi İngiltere de buna dahil. Bize en uygun kendi yakın coğrafyamız dışında Fransa, almanyadır hatta İtalya da olur.
Ek olarak saviçten de kötürümüne gittik diye duydum. John souttar diye biri. Yani umarım gerçek değildir herif iki defa aşil kopartmış. Hayatımda bunu iki kere başaran birini hiç görmemiştim.
Hep kumar oynuyorlar orta saha bölgesinde. Hani elinde zeytinyağı vardır ama ucuza elindekine yakın kalite kampanyalı zeytinyağı görürsün de stok yaparsın ama asıl ihtiyacın olan gıdaya para kalmaz ya. Bizimkiler transfer anlayışı öyle.
Bir ara - belki hala öyledir - altyapıdaki bütün çocukların menajerliğini Gucci bilmem ne diye biri yapıyordu. O jenerasyon mesela yok oldu bitti. Süper ligde oynayabilen bir tane topçu çıkaramadık bırak trabzonspor seviyesini. Bu iş elaleme bırakılacak kadar ciddiyetsiz bir ış değil. Kulüp olarak sen alacaksın onun sorumluluğunu.
Ahmet nur Çebi konusunda bir şey diyemem fakat şu önemli. Bir kulübün genel sistemi ile alakalı olan konuyu başkanın tek başına değiştirme gücünü kendinde bulması Çok ciddi bir problem. Trabzonspor böyle oynar, Beşiktaş böyle oynar diye bir kavram geliştirmek zorundasın. Bu da hafıza ile olur. Biz mesela 96 jenerasyonundan Kim varsa yok ettik. Şimdi 2000 jenerasyonuna geldi. Halbuki bunların her biri teknik direktör olarak değil bazıları futbol aklı olarak kulüp içinde devamlı olmalı ve hafızayı diri tutmalıdır. Yönetimsel anlamda da bazı yöneticilerin yep oralarda olması gerekir. Biri aptalca işler yaptığında nabıyorsunuz diye soracak adamlar gerekir.
Zaten bizde başkan olan kişi otomatik olarak futbolu çok iyi bildiğini düşünüyor ve ben yaptım demek istiyor. Bu yüzden de iyi giden şeyler bozulabiliyor mesela. Fakat şunu da diyeyim bunun çaresi bozukluğu dünya paralar vererek yıldız oyuncu getirip süreci ötelemek olmamalı. Olan aptal saptal oyunculara ödenen bedelleri çıkarmaya çalışan taraftara ve geleceği kaybolan kulüplere oluyor.
Yahu git iyi adama on milyon euro ver üç tane üçlük adam alacağına. Yani buradaki matematiği bir türlü anlayamadı herifler. Otuz milyon euro para harcadılar şu ana kadar Orta sahaya ve elde orta sahalardan biri bile tamamlanmış değil. Yani bu çok özel bir çaba gerektiriyor.
Dalga geçmek için yazmıyorum da TS neden yurt dışı kampı yapmıyor da direkt Erzurum kampı yapıyor. Dağlar temizlendi artık terör yok reklamımı bu.