Glorfindel
★★
Fossimhen :dOsimhen derse inanmam ama Posimhen ilk uçakla İstanbul'a geliyor derse bi düşündürür...
Fossimhen :dOsimhen derse inanmam ama Posimhen ilk uçakla İstanbul'a geliyor derse bi düşündürür...
Yeminle bilmiyorum, transfer sezonunda kaynağa genelde bakmıyorum atın üstüme kolpayı okuyayım modundayım.
Şakasız Glorfindel’e GS muhabirlerinden daha çok güvenirim Osimhen haberleri konusunda.Osimhen yarın ilk uçakla Istanbul'a geliyor (@Glorfindel) diye haber girilse ona bile hevesleniriz.
En güzelini yapıyorsun. Çünkü ben takip ettikçe küfürbaz haydo gibi oluyorum ali ve avanesine sövmektenHala önüme haberler vs çıkıyor ama aktif feneri takip etmemek güzel şeymiş :d
Eylüle kadar sal yav. Eylülde bunu yine seçerler zaten daha güzel söversin :dEn güzelini yapıyorsun. Çünkü ben takip ettikçe küfürbaz haydo gibi oluyorum ali ve avanesine sövmekten![]()
Öyle bir şey yaparlarsa yeminle ali koç gidene kadar Fenerbahçemi izlemem. Aziz Yıldırım zamanında da yapmıştım gram izlemedim futbolu kim şampiyon olmuş umurumda bile değildi yine yaparım.Eylüle kadar sal yav. Eylülde bunu yine seçerler zaten daha güzel söversin :d