Futbol Sohbet

Yeminle bilmiyorum, transfer sezonunda kaynağa genelde bakmıyorum atın üstüme kolpayı okuyayım modundayım.

Vasquez geliyormuş realden. Hakanı da barış alper+bir miktar paraya çözmek üzereymişsiniz. Kerem de eşi çarşafla portekizde gezemediği için geri dönmeyi düşünüyormuş. Forvet konusunda kolpa haber görmedim ustam.

Gs için varolabilecek en kötü senaryo =

Osimheni alamayıp hakana 25-30 verilmesi olur.

Diğer bütün senaryolar hayırlı olur yakışıklı dursun osimhen bombasının altından kalkmak için %100 iie yarayacak transfer yapacaktır.

Eylüle kadar sal yav. Eylülde bunu yine seçerler zaten daha güzel söversin :d
Öyle bir şey yaparlarsa yeminle ali koç gidene kadar Fenerbahçemi izlemem. Aziz Yıldırım zamanında da yapmıştım gram izlemedim futbolu kim şampiyon olmuş umurumda bile değildi yine yaparım.

• Like
Tepkiler: Glorfindel

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü