Futbol Sohbet

Uyan ustam alarm çaldı deriz. Como davinson'u 18+2 ye çözebileceğini düşünüyordu en son
ben anlamam para işlerinden ama Davinson ve Morata satışı sonrası aynı kalibrrede gördüğüm üstelik yaşı henüz 25 olan Alexssandro'yu alamayacaklarsa hiç o işlere girmesin yönetim. Gireceğinide sanmıyorum açıkcası.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Bizim gençleri eğer rotasyonda kullanılmayacaksa oynama garantili biryerlere kiralamak lazım. Gökdeniz, Balta, Ada, Efe, belki Jelert.. GS ortasaha, kanat ve forvet konusunda şanslı olabilir baya yetenekli futbolcular geliyor en az bir iki tanesi A takım seviyesine çıkar. İçlerisinde en iyi gözükense Arda Ünyay ve Berat Luş.. Arda Ünyay özellikle soğukkanlılığıyla çok büyük bir futbolcu olacak izlenimi veriyor.

Birde Ege Araç varmış kaido gibi anlatılıyor ama izleyemedik henüz. : )

Bunlar haricinde Metehan ve Yusuf'tan olmayacak gibi. Tek tük iyi oynadıkları oldu ama gelecek vadetmediler hiç bir zaman.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Ağustos oldu transfer yok hala bir tane adam için kulüp rezil rüsva oldu

• Wow
yönetim kötü, kadro kötü, oynanan oyun kötü, transferler geç kaldı ve anketlere göre taraftarların %80'inden fazlası ligi 15 ile 20. sıralar arasında bitireceğimizi düşünüyor... belli ki küme düşeceğiz bu yıl eyvallah da bari formalara özen gösterseydiniz de şıklığımızla damga vursaydık lige. evet düştük ama şıkır şıkır giyindik derdik en azından. rengi, tasarımı, sponsoru... her şeyi bok gibi formanın. bu sezon forma almayacağım.

allah bin belanızı versin sizin yönetim diye. değil futbol takımı yönetmek, koyun bile güdemezsiniz siz.

Son düzenleme:
yönetim kötü, kadro kötü, oynanan oyun kötü, transferler geç kaldı ve anketlere göre taraftarların %80'inden fazlası ligi 15 ile 20. sıralar arasında bitireceğimizi düşünüyor... belli ki küme düşeceğiz bu yıl eyvallah da bari formalara özen gösterseydiniz de şıklığımızla damga vursaydık lige. evet düştük ama şıkır şıkır giyindik derdik en azından. rengi, tasarımı, sponsoru... her şeyi bok gibi formanın. bu sezon forma almayacağım.

allah bin belanızı versin sizin yönetim diye. değil futbol takımı yönetmek koyun bile güdemezsiniz siz.
Aston Villa saflarını bırakma zamanın gelmiş... Newcastle yakışır hem kadroları da iyi.

• Love
Satıştan pay mı yoksa kar'dan pay mı orayı tam anlamadım. kardan pay diyorsa sorun yok alsınlarda satıştan paya girilmez.
Ya yok 75 e aldık adam min. 2 sene oynar 28-29 oluyor kim 75 verecek ? Hadi verdi nesini istiyorsun daha sanki ..

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü