Futbol Sohbet

Edersonu şimdiden gömeyim de sonra vay efendim gsye geldi diye cart curt muhabbeti olmasın. Edersonun kaleciliği pek iyi değil. Oyun kurma yönü iyi ayağı kaliteli. Bizim ligdeki takımların da önceliği bu değil.
Kaleciliği city klasmanında iyi değil. Bizim ligimiz için yeter de artar

• Like
Tepkiler: Bavs
Edersonu şimdiden gömeyim de sonra vay efendim gsye geldi diye cart curt muhabbeti olmasın. Edersonun kaleciliği pek iyi değil. Oyun kurma yönü iyi ayağı kaliteli. Bizim ligdeki takımların da önceliği bu değil.
Bir ara bizim mallarda bu Ederson gerizekalısıyla ilgileniyorlardı bence kaleci değil. Neymiş ayağı iyiymiş ilk önce kaleye gelen topu kurtarsın. Umarım Gs alır Edersonu;)

Berke ile gökhan sazdağ alınabilirdi yabancı kuralı olduğu için 2 bölgeye direkt montelenirdi. Şimdi apokerim i beğenmeyenler var da kadroda Türk kalmıyor ki kaleye berke koysan önüne insan yiyen bir stoper alsan daha az gol yersin. stoperin kötüyse çok önemi yok kalecinin.

Kalecilik için öyle düşünmüyorum. Şampiyonlar ligi verisine bakıp da bunu demiyoruz. Premier lig için de iyi değil. Yani kalecilik diğer mevkiler gibi şu takım seviyesinde ayrı bizde ayrı muhabbeti yapılacak bir şey pek değil. Bunu ayıran ayak kalitesi falan oluyor.

• Like
Tepkiler: Zoro
Lig için Günay bile yeterli olur usta şampiyonlar ligi için konuşuyorum ben. Şampiyonlar liginde şu kurtarış yüzdelerine bak adam 28 kalecide 26. sırada. @Bavs
Temizinden Sommer gelsin en kötü 2 yılı kurtarır.

Sommer gelirse iyi olur, Ederson'a da hayır demem. İyi kaleci değil ama Muslera'nın son hali kadar kötü olma ihtimali de yok, Muslera'nın rakibe diktiği toplar yüzünden o kadar fazla gol yedik ki Ederson gözüme iyi geldi.

Lig için Günay bile yeterli olur usta şampiyonlar ligi için konuşuyorum ben. Şampiyonlar liginde şu kurtarış yüzdelerine bak adam 28 kalecide 26. sırada. @Bavs
Temizinden Sommer gelsin en kötü 2 yılı kurtarır.
Sampiyonlar ligi için 2 9 nasıl olur onu niye konuşan yok 😇

• Haha
Tepkiler: Whitebear D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü