justahuman
★★
Barış herhalde 30 dan fazla maç oynamıştır. Galatasaray’ın kanadının süperligte sadece bir maç yenilmiş takımın kanadının 3 asist yapmasını hiçbir şekilde açıklayamazsınız ki . Derseniz ki barış o konuda kötü eyvallah ama bunu savunmak saçma. Osimhen e mi asist yapmak zorunda bu oyuncu. Kenardan ceza sahasına çevirirsin biri gelir vurur asist yapacağın oyuncu mu kalmadı? Kaldı ki gs’de herkes çok skor katkısı yaptı ve değerlendiremedi dediğiniz oyuncunun market değeri de 75 milyon olması işi ayrı bir komik yapıyor.
Osimhen'e eksi yazıyor diye gırgırına dedim yav. Ama birileri değerlendirememiş işte.
Daha ofansif bir kanat istiyorsan Sane uygun zaten. Ama Barış tarzında br kanat için 12 gol + 7 küsür asist beklentisi kesinlikle kötü değil. Ki bu maçlara bek oynadıklarını geçtim. Maç inde pozisyon değiştirdiği maçlar da var.
Yani yönetim Barış'tan iyisini alsın dersin bir şey diyemem de. Verdiği katkı gerçekten iyi.
Hele çift forvet falan oynarsak ben Barış'ı arayacağımızı düşünüyorum çünkü muhtemelen Sane-Yunus oynamayı düşünüyorlar. Coman adı da geçiyor ki geçmese de bence Barış satılacak. Umarım yanılırım ama yıldız kanat transferlerine rağmen onun gibi dengeli oyuncuyu arayacağımızı düşünüyorum.