Futbol Sohbet

Barış herhalde 30 dan fazla maç oynamıştır. Galatasaray’ın kanadının süperligte sadece bir maç yenilmiş takımın kanadının 3 asist yapmasını hiçbir şekilde açıklayamazsınız ki . Derseniz ki barış o konuda kötü eyvallah ama bunu savunmak saçma. Osimhen e mi asist yapmak zorunda bu oyuncu. Kenardan ceza sahasına çevirirsin biri gelir vurur asist yapacağın oyuncu mu kalmadı? Kaldı ki gs’de herkes çok skor katkısı yaptı ve değerlendiremedi dediğiniz oyuncunun market değeri de 75 milyon olması işi ayrı bir komik yapıyor.

Osimhen'e eksi yazıyor diye gırgırına dedim yav. Ama birileri değerlendirememiş işte.

Daha ofansif bir kanat istiyorsan Sane uygun zaten. Ama Barış tarzında br kanat için 12 gol + 7 küsür asist beklentisi kesinlikle kötü değil. Ki bu maçlara bek oynadıklarını geçtim. Maç inde pozisyon değiştirdiği maçlar da var.

Yani yönetim Barış'tan iyisini alsın dersin bir şey diyemem de. Verdiği katkı gerçekten iyi.

Hele çift forvet falan oynarsak ben Barış'ı arayacağımızı düşünüyorum çünkü muhtemelen Sane-Yunus oynamayı düşünüyorlar. Coman adı da geçiyor ki geçmese de bence Barış satılacak. Umarım yanılırım ama yıldız kanat transferlerine rağmen onun gibi dengeli oyuncuyu arayacağımızı düşünüyorum.

Osimhen'e eksi yazıyor diye gırgırına dedim yav. Ama birileri değerlendirememiş işte.

Daha ofansif bir kanat istiyorsan Sane uygun zaten. Ama Barış tarzında br kanat için 12 gol + 7 küsür asist beklentisi kesinlikle kötü değil. Ki bu maçlara bek oynadıklarını geçtim. Maç inde pozisyon değiştirdiği maçlar da var.

Yani yönetim Barış'tan iyisini alsın dersin bir şey diyemem de. Verdiği katkı gerçekten iyi.

Hele çift forvet falan oynarsak ben Barış'ı arayacağımızı düşünüyorum çünkü muhtemelen Sane-Yunus oynamayı düşünüyorlar. Coman adı da geçiyor ki geçmese de bence Barış satılacak. Umarım yanılırım ama yıldız kanat transferlerine rağmen onun gibi dengeli oyuncuyu arayacağımızı düşünüyorum.
Gole assiste hayatta bakmam.. barış Osimhen gibi her topa koşar savaşır hiç yoktan kazandığı bir korner gol olur ama kimse o top nerden oraya geldi bakmaz. Sayısız böyle pozisyon var aklımda ama koleksiyonunu yapmıyorum tabi. Belki bir ara yaparım.
2600 dk’da 3 asist çok az ama. Her şey asist olmayabilir ama .yine de çok az. Barış’ın bek olduğu kısmına katılmıyorum bek neredeyse hiç oynamadı @justahuman bu sezon .

İlla olumlu bir şey söyleyeceksem evet 32 maçta 2600 dakika 29 maç 90 dakika ediyor verdiği katkı iyi 3’lüde de ihtiyaç duyabiliriz. Barış cl’de falan maç kurtarabilecek bir oyuncu değil ama ligler bir maç değil maraton olduğu için verdiği efor ve fiziki mücadele ile takımın belli parçalarını yukarı çekiyor. 4-2-3-1 de bek oynatırdım barışı 4-3-3’te ya da baska bir senaryoda benim kanat oyuncum dğeil kesinlikle. Üçlü savunmada kanat bek olarak işe yarar ki bu sezon ona gidicez gibi.

• Like
Tepkiler: justahuman
2600 dk’da 3 asist çok az ama. Her şey asist olmayabilir ama .yine de çok az. Barış’ın bek olduğu kısmına katılmıyorum bek neredeyse hiç oynamadı @justahuman bu sezon .

İlla olumlu bir şey söyleyeceksem evet 32 maçta 2600 dakika 29 maç 90 dakika ediyor verdiği katkı iyi 3’lüde de ihtiyaç duyabiliriz. Barış cl’de falan maç kurtarabilecek bir oyuncu değil ama ligler bir maç değil maraton olduğu için verdiği efor ve fiziki mücadele ile takımın belli parçalarını yukarı çekiyor. 4-2-3-1 de bek oynatırdım barışı 4-3-3’te ya da baska bir senaryoda benim kanat oyuncum dğeil kesinlikle. Üçlü savunmada kanat bek olarak işe yarar ki bu sezon ona gidicez gibi.
İlla her kanat inceci, playmaker vs olamaz, BAY bizim icin cok değerli bir oyuncu, bence oyun gücü yönünden çok faydalı, he eksiği yok mu, dolu ama zaten komple bir oyuncu olsa çoktan elimizden kaparlardı, valla biz yerli oyuncularımızı çabuk yiyoruz, Kerem'in gitmesinden memnunum ama BAY giderse hele bu sene, bence kaybederiz.

İlla her kanat inceci, playmaker vs olamaz, BAY bizim icin cok değerli bir oyuncu, bence oyun gücü yönünden çok faydalı, he eksiği yok mu, dolu ama zaten komple bir oyuncu olsa çoktan elimizden kaparlardı, valla biz yerli oyuncularımızı çabuk yiyoruz, Kerem'in gitmesinden memnunum ama BAY giderse hele bu sene, bence kaybederiz.
Bu sezon dörtlü de sağ bek oynarsa @LoveCook tan bile daha fazla öveceğim.

Okan hayatta vazgeçmez Barış'tan. Bak sana basit bir örnek vereyim Yunus'un Sivas'a attığı bir gol var 70 metre top sürüp cezasahası dışından vurduğu. Barış topa bile dokunmuyor ama asist yazılması lazım o golde. 20 metre gerisinden ok gibi fırlayıp hiç hızını kesmeden alan açıyor Yunus'a. Yunus2ta çok düzgün vurup golü yapıyor. Barış dinamo gibi bu koşuları sürekli sürekli bıkmadan yapıyor. Rakip savunm dengesini bunlar bozuyor işte. Öne dikine koşu için dayanıklılık lazım sen Sane'yi aldın ama adam 29'a geldi büyük bir sakatlık atlatmış bir oyuncu. Yavaş yavaş pili bitcek aklıyla oynamaya başlayacak süratiyle, enerjisiyle değil..

Benzer durum Sara'da da var gerçi ama boşver o başka bir videonun konusu.. : )

• Haha
Tepkiler: Bavs
Bugünkü yedek kadro vs slovak 2.lig takım maçını yarısında uyuya kalmama rağmen biraz izledim, dünkü maçta evde değildim.

Ricardo kötü futbolcu değil, kiralanması ve tempo kazanması lazım.
Arroyo takımdaki en iyi isimdi, tek başına sağ kanatta bir şeyler yapmaya çalıştı. Biraz daha hız ve oyun içi sisteme ayak uydurması lazım.
Tayyip'i sağ bek veya 3'lü sistemde sağ stoper oynatmak pimi çekilmiş bomba gibi. Adam o kadar yavaş ki kanattaki adam yarı yoldan koşup geçti, 2 golde de sanırsam aynısı oldu tabi Necip'in de çok açılması bunu gösterdi.

Takımda gitmesi gerekenler belli oldu kanımca, çok fazla çöp var. Bu kadroyu kuran Hasan Arat ve ANÇ'nin Allah belasını versin.

Beklentim 0 kendisinden. Keşke yönetim İcardi'yi satsa. Kalıp 20 gol atsa bile faydadan çok zararı olacak gibi.

İnşallah yanılırım hem Osimhen hem de İcardi takımın vazgeçilmezi olur. O zaman özür mektubu yazarız (( :
İsimleri yavaştan not alalım; justahuman, @Azo Feyfa

Icardi Napoli deplasmanında 2 gol yazdığı zaman sevinmek yok ama anlaşalım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü