Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Usta bu pp ne? Judge lobisi dağılır.

2953.jpg
Sanji Judge'nin elini öperse kaldırırım.

Tam bir ikon asla onun gibi olamayacağım için itler kadar kıskanıyorum.
Türk OP fanı denilince akla direk Erkan ismi geliyor. Bütün internette meşhur. Capori bu şöhrete sahip mi bilemiyorum.

Erkan kadar meşhur değildir ya yabancı içerik açısından. Yabancılar Erkan hakkında meme yapıyordu. O memeleri hep kaybettim bulamıyorum.
Hassas içerik olduğu için atamıyorum onları buraya. Ama bir ara WG'de bir tane üye Erkan12'nin ismini kolunu dövme yaptırmış gibi bir şey geçiyordu. Gerçek mi bilemiyorum ama orada o tur psikopatlar var.

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Hassas içerik olduğu için atamıyorum onları buraya. Ama bir ara WG'de bir tane üye Erkan12'nin ismini kolunu dövme yaptırmış gibi bir şey geçiyordu. Gerçek mi bilemiyorum ama orada o tur psikopatlar var.

Adamın Mihawk nefreti buna sebep olur. Hani adam Mihawk’tan Kurapika’nın Kuroro’dan nefret etmesi kadar nefret ediyor. Sanki Mihawk manganın içinden fırlamış ve gelip Erkan’nın tün kabilesini kesmiş. :ROFLMAO:

Adamın Mihawk nefreti buna sebep olur. Hani adam Mihawk’tan Kurapika’nın Kuroro’dan nefret etmesi kadar nefret ediyor. Sanki Mihawk manganın içinden fırlamış ve gelip Erkan’nın tün kabilesini kesmiş. :ROFLMAO:
Erkanın kabilesi olması fikri beni dehşete düşürdü. Böyle afrika misali çadırımsı ottan küçük evlerle dolu etrafı tahta duvarla çevrili bir yer hayal ettim. Toplanlıp mihawka lanet ediliyor falan

Erkanın kabilesi olması fikri beni dehşete düşürdü. Böyle afrika misali çadırımsı ottan küçük evlerle dolu etrafı tahta duvarla çevrili bir yer hayal ettim. Toplanlıp mihawka lanet ediliyor falan

Kılıç ve kılıç ustalarıyla ilgili her şey yasak. Hepsi de Karasakal gibi giyiniyor. :ROFLMAO:

• Haha
Tepkiler: Mewtwo

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü