Sen olmuşsunYok usta bu 2. hesap.

Sen olmuşsunYok usta bu 2. hesap.
Tutma kendini usta. Kır zincirleriniŞu forumda farkettim ki, ben op ye ya da forum kültürüne soğumamışım. Kf ye soğumuşum lan. Prime zagret gibi hissediyorum. Yazasım geliyor, günde 37 mesaj ortalamasına ulaşmama engel yok şu an. Kf deki eğlenceli adam kalmamış resmen.
O zamanlar işsiz bir üni öğrenciydim yav. Şimdi işe bi gidiyoz saatlerce shutdown oluyoruz. Malesef…Tutma kendini usta. Kır zincirlerini
@Whitebear D gel bu dargınlığı sonlandıralım beyaz bir sayfa lazım bize
Wano ve Egghead kötüydü ama cidden. Bi de Kf'de kurallar katı olunca sarmıyordu. Bu aralar One Piece düzene girmeye başladı.Şu forumda farkettim ki, ben op ye ya da forum kültürüne soğumamışım. Kf ye soğumuşum lan. Prime zagret gibi hissediyorum. Yazasım geliyor, günde 37 mesaj ortalamasına ulaşmama engel yok şu an. Kf deki eğlenceli adam kalmamış resmen.
Wano iyiydi be. Nika denen hilkat garibesi kötüydü. Luffy hakiyle göğüs göğüse kana kan dişe diş alsaydı bence en az 9 luk arctı.Wano ve Egghead kötüydü ama cidden. Bi de Kf'de kurallar katı olunca sarmıyordu. Bu aralar One Piece düzene girmeye başladı.
Hadi wano'nun elle tutulur bir tarafı vardı da egghead ve elbaf'ın başı fena sıkıcıydı. Türkçe bölüm yayınlanmıştır diye bildirim gelene kadar bölüm olduğunun farkında bile olmuyordumWano ve Egghead kötüydü ama cidden. Bi de Kf'de kurallar katı olunca sarmıyordu. Bu aralar One Piece düzene girmeye başladı.
Wano'nun tek sıkıntısı bir yerden sonra çok uzatmasıydıWano iyiydi be. Nika denen hilkat garibesi kötüydü. Luffy hakiyle göğüs göğüse kana kan dişe diş alsaydı bence en az 9 luk arctı.