Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu forumda farkettim ki, ben op ye ya da forum kültürüne soğumamışım. Kf ye soğumuşum lan. Prime zagret gibi hissediyorum. Yazasım geliyor, günde 37 mesaj ortalamasına ulaşmama engel yok şu an. Kf deki eğlenceli adam kalmamış resmen.

Şu forumda farkettim ki, ben op ye ya da forum kültürüne soğumamışım. Kf ye soğumuşum lan. Prime zagret gibi hissediyorum. Yazasım geliyor, günde 37 mesaj ortalamasına ulaşmama engel yok şu an. Kf deki eğlenceli adam kalmamış resmen.
Wano ve Egghead kötüydü ama cidden. Bi de Kf'de kurallar katı olunca sarmıyordu. Bu aralar One Piece düzene girmeye başladı.

Wano ve Egghead kötüydü ama cidden. Bi de Kf'de kurallar katı olunca sarmıyordu. Bu aralar One Piece düzene girmeye başladı.
Hadi wano'nun elle tutulur bir tarafı vardı da egghead ve elbaf'ın başı fena sıkıcıydı. Türkçe bölüm yayınlanmıştır diye bildirim gelene kadar bölüm olduğunun farkında bile olmuyordum

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü