Abi youtube kanalı vardı hatta onun. Gerçek biri diye biliyorum.Eğer Orcunyus gerçek biriyse helal olsun derim. Böyle bir takma ismi hayal etmek için ya dahi olmak ya da Elon Musk falan olmak lazım. 2070 takma ismi tam.
Bu site + fantasy league ile birlikte benim günlük ekran süresi 15 saate çıkacak. Artık şu şekil takılırım.Şöyle söyleyeyim usta.
Cl bitişinin üstüne dünya kupası başlayacak. Bu sene yoğun bir Fantezi Lig dönemi başlayacak Çapraz Lonca'da. Umarım herkes iyi hazırlanır. @justahuman şampiyonluğunu artık görmek istemiyoruz.Bu site + fantasy league ile birlikte benim günlük ekran süresi 15 saate çıkacak. Artık şu şekil takılırım.
Abi youtube kanalı vardı hatta onun. Gerçek biri diye biliyorum.
40 yaşında adam gencecik insanları mahvediyor... @justahuman Biri şu ihtiyarı durdursun.@Azo Feyfa ustam hoşgeldin. Kulüpler dünya kupasında seni göremedim. Orada da maalesef totemcinin birinciliğini önleyemedik..
Messi + Türkler ile handikap verdik yine yıkılmayı başaramadık. ŞL zamanı fırsatım olur da katılırsam GS ve Türkler ağrlıklı hatta varsa FB ile katılacağım.40 yaşında adam gencecik adamları mahvediyor... @justahuman Biri şu ihtiyarı durdursun.
Yok usta bu 2. hesap.@Azo Feyfa hoşgeldin. Tek mi geldin?