Genel Sohbet

Cidden inanamıyorum geldiğimiz şu hale, yaşadığım yerde 16-17 yaşında çocuklar sallamayla fotoğraf çekiniyordu geçen parkta hepsi de orta-iyi halli sitede oturan ailelelerin çocukları, öyle zor yaşam koşulları falan da yok gerçekten çok tuhaf.
Eylemlerinin sonucunda hiçbir ceza çekmeyeceğini bildiğinden street cred kazanmak için böyle yapıyorlar işte. Kadın cinayetlerinin cezasız kalmasının arttığı dönemde sevgililerine, eşlerine öldürüp 3 ay yatarım çıkarım ne olacak falan diyenler oluyordu aynı muhabbet bence. Bir çocuğu 12-13 yaşına kadar (liseye kadar) normal bir insan olması için eğitemiyorsan sonrasında hiç eğitemezsin diye düşünüyorum, eğitilmeyen insanı kurallar ve kanunlar ile kısıtlamak zorundasın ikisini de yapamıyoruz bu ülkede o yüzden seri bir şekilde topluma zararlı insan yetişiyor. İktidarın bunları bilerek yaptığı ortada toplumun bilinçli kısmını pasifize edip hiçbir şey için tepki vermemesini hakkını aramaktan korkmasını dışarıya çıkarken bile güvende olmamasını istiyorlar.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Fisko ve Azo Feyfa
konusunu açacağım dizinin adını unuttum. Yarın devam

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü