Genel Sohbet

27500 de işi bağladığı için alıyor olum adam. Her şey de sorgulanmaz ki...
@Kenshiro şundan yapacak bana belli oldu

GixGa9xWcAE1PsC

Bu şirketlerin son dediğine bakıcaksın. Haftaya chp davası zamanı patlarlarsa şaşırmam
Halka arz almak çoğu zaman mantıklı değil ben hayatımda hiç almadım almayacağım da. Halka arz bir “fırsat” değildir. Piyasa dalgalanmaları fırsatları yaratır. Halka arzda anlaşmalı fiyata para veriyorsun. Bir çok şirket halka arzdan sonra düşüyor zaten bu yüzden.

• Like
Tepkiler: Bisküvi
Halka arz almak çoğu zaman mantıklı değil ben hayatımda hiç almadım almayacağım da. Halka arz bir “fırsat” değildir. Piyasa dalgalanmaları fırsatları yaratır. Halka arzda anlaşmalı fiyata para veriyorsun. Bir çok şirket halka arzdan sonra düşüyor zaten bu yüzden.
Ben çok para basmadım. Çok kaybetmedim çok da kazanmadım ama borsadaki paramın hepsini sıfırladım. Düz mantık alırsam da sadece altın almayı düşünüyorum. Ortadoğudaki savaşların biteceği yok. Ne Trump ölür ne de israil durur biz altından devam.

• Alev
Tepkiler: Bavs
Ben çok para basmadım. Çok kaybetmedim çok da kazanmadım ama borsadaki paramın hepsini sıfırladım. Düz mantık alırsam da sadece altın almayı düşünüyorum. Ortadoğudaki savaşların biteceği yok. Ne Trump ölür ne de israil durur biz altından devam.
Sen öğrencisin diye biliyorum biraz geleneksel bir bakış açısı olsa da genç insanlar hisse senedi yatırımına en azından belli oranda yer vermeliler bence. Tematik olmayan hisse senedi yoğun fonlar da alınabilir . Bunu tavsiye olarak algılama opsiyon olarak söyledim . Kimse hisse senedi seçmek zorunda değil bu işi yapan profesyoneller varken. Yani altının yanına eklenebilecek bir seçenek.

• Like
Tepkiler: Bisküvi
Sen öğrencisin diye biliyorum biraz geleneksel bir bakış açısı olsa da genç insanlar hisse senedi yatırımına en azından belli oranda yer vermeliler bence. Tematik olmayan hisse senedi yoğun fonlar da alınabilir . Bunu tavsiye olarak algılama opsiyon olarak söyledim . Kimse hisse senedi seçmek zorunda değil bu işi yapan profesyoneller varken. Yani altının yanına eklenebilecek bir seçenek.
Yatırım yapmaya başlarken dediğini göz önüne alıcam. Bazı garanti ve büyük hisselerden gitmeyi düşünüyorum. 15 eylülde ülke çökmezse devam ederiz.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü