2500 liraya falan tortuganın temasından alabiliyorsun zaten. 30 bin ne olm.@Kuroro benim site tasarlayan bir arkadaş var 30 bine bağlayabilirim istersen.

2500 liraya falan tortuganın temasından alabiliyorsun zaten. 30 bin ne olm.@Kuroro benim site tasarlayan bir arkadaş var 30 bine bağlayabilirim istersen.
27500 de işi bağladığı için alıyor olum adam. Her şey de sorgulanmaz ki...2500 liraya falan tortuganın temasından alabiliyorsun zaten. 30 bin ne olm.![]()
@Kenshiro şundan yapacak bana belli oldu27500 de işi bağladığı için alıyor olum adam. Her şey de sorgulanmaz ki...
Bu şirketlerin son dediğine bakıcaksın. Haftaya chp davası zamanı patlarlarsa şaşırmam
Halka arz almak çoğu zaman mantıklı değil ben hayatımda hiç almadım almayacağım da. Halka arz bir “fırsat” değildir. Piyasa dalgalanmaları fırsatları yaratır. Halka arzda anlaşmalı fiyata para veriyorsun. Bir çok şirket halka arzdan sonra düşüyor zaten bu yüzden.Bu şirketlerin son dediğine bakıcaksın. Haftaya chp davası zamanı patlarlarsa şaşırmam
Ben çok para basmadım. Çok kaybetmedim çok da kazanmadım ama borsadaki paramın hepsini sıfırladım. Düz mantık alırsam da sadece altın almayı düşünüyorum. Ortadoğudaki savaşların biteceği yok. Ne Trump ölür ne de israil durur biz altından devam.Halka arz almak çoğu zaman mantıklı değil ben hayatımda hiç almadım almayacağım da. Halka arz bir “fırsat” değildir. Piyasa dalgalanmaları fırsatları yaratır. Halka arzda anlaşmalı fiyata para veriyorsun. Bir çok şirket halka arzdan sonra düşüyor zaten bu yüzden.
Sen öğrencisin diye biliyorum biraz geleneksel bir bakış açısı olsa da genç insanlar hisse senedi yatırımına en azından belli oranda yer vermeliler bence. Tematik olmayan hisse senedi yoğun fonlar da alınabilir . Bunu tavsiye olarak algılama opsiyon olarak söyledim . Kimse hisse senedi seçmek zorunda değil bu işi yapan profesyoneller varken. Yani altının yanına eklenebilecek bir seçenek.Ben çok para basmadım. Çok kaybetmedim çok da kazanmadım ama borsadaki paramın hepsini sıfırladım. Düz mantık alırsam da sadece altın almayı düşünüyorum. Ortadoğudaki savaşların biteceği yok. Ne Trump ölür ne de israil durur biz altından devam.
Yatırım yapmaya başlarken dediğini göz önüne alıcam. Bazı garanti ve büyük hisselerden gitmeyi düşünüyorum. 15 eylülde ülke çökmezse devam ederiz.Sen öğrencisin diye biliyorum biraz geleneksel bir bakış açısı olsa da genç insanlar hisse senedi yatırımına en azından belli oranda yer vermeliler bence. Tematik olmayan hisse senedi yoğun fonlar da alınabilir . Bunu tavsiye olarak algılama opsiyon olarak söyledim . Kimse hisse senedi seçmek zorunda değil bu işi yapan profesyoneller varken. Yani altının yanına eklenebilecek bir seçenek.
Garanti hisse bulursan bana da söyle ben hala öyle bir şeye denk gelebilmiş değilimYatırım yapmaya başlarken dediğini göz önüne alıcam. Bazı garanti ve büyük hisselerden gitmeyi düşünüyorum. 15 eylülde ülke çökmezse devam ederiz.