Genel Sohbet

1 dakikanızı ayırıp imzalayıp, paylaşırsanız sevinirim. Farkındalık oluşturabilir, belki de yetkili yerlere mesajımızı ulaştırabiliriz. Elimizden ne geliyorsa...

• Wow
Tepkiler: twei
Borsa konusunu bulamadım ama Damlakent projesi iptal olmuş. Gayrimenkul sertifikası’nın da fiyatının düştüğünü yazmışlar. Bildiğim kadarıyla TOKİ destekli bi projeydi. Şimdi ne olucak herkese paraları iade edilecek mi merak ediyorum.
kap ta çok sınırlı bilgi bulabildim projeye dair açıkçası. Ama iade tarzı bir şey olacağını sanmıyorum . En azından ben böyle anladım . Şimdi ne olacak peki, toplanan sermaye farklı bir yerde değerlendirilebilir , üst mahkeme ile projenin belki yolu açılabilir(böyle bir ihtimal varsa) ya da daha nahoş şeyler görecek olabiliriz .O yüzden pratikte de beklemekten başka yapılabilecek çok bir şey yok gibi.
@Bavs konusunu açsana reyiz
Ana mesajı neden hisse senedi almamalıyız tarzında bir şey yapmak gerek . Ama işe yaramaz.

Son düzenleme:
  • İmza
Tepkiler: twei

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü