Amaaan çöplü diyecektimOtlu ne demek la
çay çöptür +1Amaaan çöplü diyecektimha ot ha çöp
Abartma be. Senin ağzının tadı yok. İyisine denk gelsen müptelası olursun.çay çöptür +1
bunu ben de diyorum, karpuz sevmiyorum diyene sen diyarbakır karpuzu yememişsin diyorum. o sırada diyarbakır karpuzları kabak aşılanıyo dsglkjdf en son 10 sene önce iyi karpuz yedim, en son 20 sene önce iyi çay içtim.Abartma be. Senin ağzının tadı yok. İyisine denk gelsen müptelası olursun.
Ülke kötüye gidiyor diye çayı kötülemek ne kadar mantıklı bilemedim abi. Yediğimiz ve içtiğimiz çoğu şey kalitesiz şuan...bunu ben de diyorum, karpuz sevmiyorum diyene sen diyarbakır karpuzu yememişsin diyorum. o sırada diyarbakır karpuzları kabak aşılanıyo dsglkjdf en son 10 sene önce iyi karpuz yedim, en son 20 sene önce iyi çay içtim.
olum içindeki aromatiklerin hepsi toksin zaten dsflkgjdf çay neden acıdır? insan dili neden 25-30 farklı acı tadı alır? çayı kötülemek istesem tadından mı kötülerim, direkt çöp bitki derim dsfgdfgÜlke kötüye gidiyor diye çayı kötülemek ne kadar mantıklı bilemedim abi. Yediğimiz ve içtiğimiz çoğu şey kalitesiz şuan...
Vealeykümselam.selamın aleyküm hayırlı akşamlar.