Genel Sohbet

@yumekosai 40 ne ulan insafsız adam. 20'yi anca gördüm :mad:
Ya ben bir seyler izleyemedigim icin geriye okumak kaliyor abi :( Ama eger okuma ritmi bulmak istiyorsan arada paslasip sayilari arttiririz sikinti degil. Ben de buyuk bi turkce arsivi de var sana bi sira neler var gosteririm turkce de okuruz.

Bu sene turkceyi tamamiyle ogrenmek ve konusmak istiyorum ajsdklsadjalks

• Alev
Tepkiler: kekomancer
O hep 50 sayfalık okuyor
Attığı kitap 600 sayfalık 🥀
Ya ben bir seyler izleyemedigim icin geriye okumak kaliyor abi :( Ama eger okuma ritmi bulmak istiyorsan arada paslasip sayilari arttiririz sikinti degil. Ben de buyuk bi turkce arsivi de var sana bi sira neler var gosteririm turkce de okuruz.

Bu sene turkceyi tamamiyle ogrenmek ve konusmak istiyorum ajsdklsadjalks
Mevcut ritimden memnunum ben ya. Günlük 30-50 ortalamasını yakaladım, üstüne çıkarsam başka şeyleri aksatırım. Başka şeyler( poe oynamak, tüwidderda takılmak, reels kaydırmak)
Ama toplu okunacak bir şeyler denk gelince beraber okumak daha keyifli oluyor. Fantastik evrenler özellikle. Üstüne konuşup tartıştığın, eğlendiğin işler vs. Seni Malazan grubumuza alalım. Gerçi arkadaşlar 2. kitapta kaldı ama senin kaktırmanla Türkçe güncele gelirler herhalde:d

• Like
Tepkiler: kaizokuou
meme-picture-7k2ivdgdjevjv8z2.jpg

Mevcut ritimden memnunum ben ya. Günlük 30-50 ortalamasını yakaladım, üstüne çıkarsam başka şeyleri aksatırım. Başka şeyler( poe oynamak, tüwidderda takılmak, reels kaydırmak)
Ama toplu okunacak bir şeyler denk gelince beraber okumak daha keyifli oluyor. Fantastik evrenler özellikle. Üstüne konuşup tartıştığın, eğlendiğin işler vs. Seni Malazan grubumuza alalım. Gerçi arkadaşlar 2. kitapta kaldı ama senin kaktırmanla Türkçe güncele gelirler herhalde:d
Abi ben de oyun pek yok, sosyal medya hic yok asjdklsajdak Bi insta var o da arkadaslarla arkadas oldugumuzun kaniti gibi bir sey onun harici girmiyorum.

Ben Malazan kitaplarinin hemen hemen hepsini okudum gibi bir sey. Ama istiyorsan turkcesini alirim ve direk sizle ayni yere gelebilirim. Boylece konusurken de rahat etmis oluruz. Bu hafta sonu alayim kitaplari istersen ?

• İmza
Tepkiler: kekomancer

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü