Genel Sohbet

Karsim bu arka arka ne bombardimandir yaov. Birah su nefreti asjdksladjadjskl

Yok ya turkcem bozuk biraz ve rahatsiz oluyorum. Dil ogreniyorum diye ozen gostermedigimden sacmaliyorum veya yabanci dillerle dengelemeye calisiyorum. El hareketleri ile bir seyleri tamamlamak beni yoruyor :(
Şöyle mi konuşuyon türkçeyi

• Haha
Tepkiler: yumekosai
Abi ben de oyun pek yok, sosyal medya hic yok asjdklsajdak Bi insta var o da arkadaslarla arkadas oldugumuzun kaniti gibi bir sey onun harici girmiyorum.

Ben Malazan kitaplarinin hemen hemen hepsini okudum gibi bir sey. Ama istiyorsan turkcesini alirim ve direk sizle ayni yere gelebilirim. Boylece konusurken de rahat etmis oluruz. Bu hafta sonu alayim kitaplari istersen ?
Bu ay 7. kitap yayınlandı. Elimde ufak bir kitap vardı, onu bitirip başladım. Ay bitmeden bitireceğim. Gel, sesli yapıyoruz. Bir de Türkçe çevirileri için ehh diyorlardı, hoş ben çok sıkıntı görmedim ama ona bakıp al. İngilizce okuduysan tekrar Türkçesi ile uğraşma bence.
Tek sıkıntı spoiler vermemen lazım, bir de @Arthur @redteror hadi beyler. Bu arkadaşlarla her kitap bitiminde beraber sesli yapmamız lazım xd

ben de Gölköy'lüyüm. Şahincili de de var bir evimiz :D Bu sene ordu'ya gelince sizinle iletişime geçmem yok mu :D:DDD:
Gölköylüler kafa oluyo genelde. Gölköyden arkadaşım vardı lisede soyadı şahin. Tanırsın belki. Olabilir, haberleşiriz.

• Haha
Tepkiler: ErsiN.
Şöyle mi konuşuyon türkçeyi
Babama bir seyler anlatirken en sonunda bunu diyor ajsdkladjakl

Bu ay 7. kitap yayınlandı. Elimde ufak bir kitap vardı, onu bitirip başladım. Ay bitmeden bitireceğim. Gel, sesli yapıyoruz. Bir de Türkçe çevirileri için ehh diyorlardı, hoş ben çok sıkıntı görmedim ama ona bakıp al. İngilizce okuduysan tekrar Türkçesi ile uğraşma bence.
Tek sıkıntı spoiler vermemen lazım, bir de @Arthur @redteror hadi beyler. Bu arkadaşlarla her kitap bitiminde beraber sesli yapmamız lazım xd
Ya okuyali biraz oldu bi de turkce baslarsam aramizda bi farklilik olmasin diye dusundum.

Bu arada sesli dedigine gore discord'dan bahsediyorsun abi discord vardi ama su an trde devlete bagli bi yerde calistigim icin discord'u kapatmak zorunda kaldim asjdksaldjaskladal Biraz inceliyorlar da :cry: ama bi yolunu bulurum. Ben bu hafta sonu kitaplari da alirim sikinti olmaz.

Bi de turkce kitap okumak istiyordum uzun zamandir bana da motivasyon olur.

Babama bir seyler anlatirken en sonunda bunu diyor ajsdkladjakl

Ya okuyali biraz oldu bi de turkce baslarsam aramizda bi farklilik olmasin diye dusundum.

Bu arada sesli dedigine gore discord'dan bahsediyorsun abi discord vardi ama su an trde devlete bagli bi yerde calistigim icin discord'u kapatmak zorunda kaldim asjdksaldjaskladal Biraz inceliyorlar da :cry: ama bi yolunu bulurum. Ben bu hafta sonu kitaplari da alirim sikinti olmaz.

Bi de turkce kitap okumak istiyordum uzun zamandir bana da motivasyon olur.
Başka arayüzlerle iletişim sağlanır ya. Alıp bitirdiğinde her kitap sonunda oturup sesli yaparız işte. Bizimkiler okuduğunda tekrar tekrar. Benim de 9. kitaptan sonra en baştan tekrar okumaya niyetim var derken evrenin altını üstüne getirmiş olacağız.

• Haha
Başka arayüzlerle iletişim sağlanır ya. Alıp bitirdiğinde her kitap sonunda oturup sesli yaparız işte. Bizimkiler okuduğunda tekrar tekrar. Benim de 9. kitaptan sonra en baştan tekrar okumaya niyetim var derken evrenin altını üstüne getirmiş olacağız.
Tamam onu saglayabiliyorsak sorun yok, katilmayi da isterim yani. O zaman en iyisi tekrar okumak olur diye dusunuyorum. Pazar gunu ilk 4 kitabi alirim. Olur da aralarda baskalarinin yetismesini beklememiz gerekirse senle o sira secersin biz onu okuruz. Ben de buyuk bi arsiv var bu arada.

• Love
Tepkiler: kekomancer
Tamam onu saglayabiliyorsak sorun yok, katilmayi da isterim yani. O zaman en iyisi tekrar okumak olur diye dusunuyorum. Pazar gunu ilk 4 kitabi alirim. Olur da aralarda baskalarinin yetismesini beklememiz gerekirse senle o sira secersin biz onu okuruz. Ben de buyuk bi arsiv var bu arada.

Bende de10gblik fix bir arşiv var da aradığım çoğu şeyi bulamıyorum. Dur şu arşivi karıştırayım:d

• Haha
@yumekosai şunun taramasına bir bakayım mı be müsait bir zamanında. Kitabın fiziksel hali var da ciltli olduğu için tuğla gibi. Pdf veya epubı lazımdı.

Douglas R. Hofstadter Gödel Escher Bach bir Ebedi Gökçe Belik Pinhan Yayınları.pdf19.9 MBKütüphane 2

• Like

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü