Genel Sohbet

Evet lokal. Ben bi o gun zorluk cektim. 3. gun komple aciyordum. Doktor da baya sasirdi ama ben bi zorluk gormedim. Bi de goz numaram dustu. Baya dusuk bi ihtimal dedi ama .5 dusus var gozumde.
Kornea nakli mi, halka mı diyecektim saçma oldu. Halkadır muhtemelen. Asıl çözüm kornea. Şu an sadece numaran düştü. Kaçla girdin ameliyata?

Kornea nakli mi, halka mı diyecektim saçma oldu. Halkadır muhtemelen. Asıl çözüm kornea. Şu an sadece numaran düştü. Kaçla girdin ameliyata?
Benim zamanim da kisitli diye nakil isine hic girmedik. Zaten ameliyat oldum 10. gun Amerika'ya geri dondum. Sol gozum 2 sag ise 2.5 idi. Simdi ise sol 1.5 sag 2

Benim zamanim da kisitli diye nakil isine hic girmedik. Zaten ameliyat oldum 10. gun Amerika'ya geri dondum. Sol gozum 2 sag ise 2.5 idi. Simdi ise sol 1.5 sag 2
Çok ileri düzeyde değilmiş seninki. Arkadaşım 9.5’la girdi ameliyata. Aslında görmediğinin farkında bile değildi. Ameliyat sonrası 6,5’a indi ama gözlük ya da lens kullanması gerekiyor hala. Hangi hastanede oldun?

Çok ileri düzeyde değilmiş seninki. Arkadaşım 9.5’la girdi ameliyata. Aslında görmediğinin farkında bile değildi. Ameliyat sonrası 6,5’a indi ama gözlük ya da lens kullanması gerekiyor hala. Hangi hastanede oldun?
9.5 nedir ya cokmus. Doktor lensi hic onermedi bana o yuzden takmiyorum. Gozluk de hep taktigim icin sorun etmiyorum ben. Calisirken bi de araba surerken kullaniyorum. Dunya Goz Atakoy'de oldum ben. Arkadasin hangi hastanede oldu ?

O Çapa’da oldu. Halkanın yerlisi ve ithali varmış. Onunki Amerika’dan geldi. Bildiğim kadarıyla bu ameliyatlar da ilk defa orada yapılmaya başlandı. Kendisi de aynı hastanede doktor. Kornea nakli olan hastaları da gördüm. İyileşme ve korneanın uyum süreci oldukça uzunmuş. Onu göze alamadı. Seninki daha düşük olduğu için gerek kalmamıştır.

• Like
Tepkiler: yumekosai

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü