Genel Sohbet

Ortalama bir psikoloji mezunundan fazla kaynak taramış olabilir mi eleman 🤔
Yok ya pseudoscience yapıyor. Terapideki bazı iyileştirici elementlerle aslında iyi gelmeyecek placebo (koca karı ilaçları gibi) yöntemler uyguluyor. Bu bile suç normalde. İyi gelen illa olmuştur ama mevzu şu terapi teknikleri ile bu saçmalıkları birleştirince saçmalıkların iyileştirici olduğuna inanılıyor. Toplumda da kısa vadeli ve mistik gelen şeylerin alıcısı daha fazla.
Mesela terapi yapıyorum yerine bilinç biyomu değiştirme yapıyorum(salladım bu terimi) desem daha fazla alıcı olur biraz pazarlama stratejisi :D

Yok ya pseudoscience yapıyor. Terapideki bazı iyileştirici elementlerle aslında iyi gelmeyecek placebo (koca karı ilaçları gibi) yöntemler uyguluyor. Bu bile suç normalde. İyi gelen illa olmuştur ama mevzu şu terapi teknikleri ile bu saçmalıkları birleştirince saçmalıkların iyileştirici olduğuna inanılıyor. Toplumda da kısa vadeli ve mistik gelen şeylerin alıcısı daha fazla.
Mesela terapi yapıyorum yerine bilinç biyomu değiştirme yapıyorum(salladım bu terimi) desem daha fazla alıcı olur biraz pazarlama stratejisi :D
Evet, videolara bakınca hep bir yerlerden tanıdık geldi bir şeyler o yüzden sordum:d metod işini çözdüysen biraz da kaynak taradıysan üniversite diploması işi biraz sistemin dayatması gibi geliyor konudaki eşekten bağımsız bu söylediğim.

• Like
Tepkiler: Crocus
Evet, videolara bakınca hep bir yerlerden tanıdık geldi bir şeyler o yüzden sordum:d metod işini çözdüysen biraz da kaynak taradıysan üniversite diploması işi biraz sistemin dayatması gibi geliyor konudaki eşekten bağımsız bu söylediğim.
Zaten usta 4 senede bir psikoloji mezunu terapi namına hiçbirşey öğrenmiyor. 2 tane kitap okusan cidden sen daha çok öğrenirsin. Yüksek lisansta biraz birşeyler öğretiliyor. Ama onun dışında parasını versen bi süpervizör bulsan 6-12 aya bence piyasadaki çoğu terapistten çok çok daha iyi olursun. Üniversitenin 6 sene desen 5 senesi çok dolu geçmedi bu konuda evet

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü