Genel Sohbet

@Kuroro farkındaysan daha sık gündem konuşmaya başladık bu işin sonu gündem konusu açmana ya da uyarı, ban atmaya kadar gider ne yapmayı düşünüyorsun ?
Anime manga forumunda da gündem tartışmaya gerek var mı cidden? Ben Korsanfan’da modluk yaptığımda da kullanmıyordum o konuyu. Burayı açarken de açıkçası kafamda forumda öyle bir bölüme yer vermek yoktu. İlerde duruma göre bir şeyler ayarlanabilir belki ama site şu an çok yeni. Bence sitenin şu aşamasında şimdilik gerek yok.

Anime manga forumunda da gündem tartışmaya gerek var mı cidden? Ben Korsanfan’da modluk yaptığımda da kullanmıyordum o konuyu. Burayı açarken de açıkçası kafamda forumda öyle bir bölüme yer vermek yoktu. İlerde duruma göre bir şeyler ayarlanabilir belki ama site şu an çok yeni. Bence sitenin şu aşamasında şimdilik gerek yok.
bence gerek yok buraya kafa dağıtmaya stres atmaya geliyoruz daha fazla stres yaşamak mantıksız. birbirimizi yemeye gerek yok .

Konu gereklilik gibi değil bence ne konuşursak konuşalım bir şekilde sürekli oraya çekildiğimiz için genel sohbet amacı dışına çıkıyor. Şimdilik açmaman daha iyi olabilir dediğin gibi daha 1.5 aylık bir forum.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü