Genel Sohbet

olamaz yoksa vedat milorun önerdiği yerleri mi gezmişler.... bu arada milorun bi kere bile bu büdeyrinin mekanlarından birine gittiğini görmedim.
Obruk Musti, geleceğin Vedat Milor'u olmak istiyor gibi geldi bana. Daha neresini nasıl dolduracak boş yer de kalmamış gibi. Büdeyri tam bir con artist zaten.

• İmza
Tepkiler: twei
Obruk Musti, geleceğin Vedat Milor'u olmak istiyor gibi geldi bana. Daha neresini nasıl dolduracak boş yer de kalmamış gibi. Büdeyri tam bir con artist zaten.
büdeyri 100 liraya döner yiyemezsiniz diyor, kamera arkasındaki eleman da 300ün altına yiyorsanız sıkıntı diyor. bunlar kafayı sıyırmış

• Haha
Tepkiler: keepr
olamaz yoksa vedat milorun önerdiği yerleri mi gezmişler.... bu arada milorun bi kere bile bu büdeyrinin mekanlarından birine gittiğini görmedim.
Ben hayatımda bu kadar "daly" bir ekip görmedim. Orada herif sıcağın içinde döner kesiyor bu dalylar bomboş konuşuyor. Hiç mi utanmıyorlar ya? Ağzım açık kaldı izlerken. Vay...

• Haha
büdeyri 100 liraya döner yiyemezsiniz diyor, kamera arkasındaki eleman da 300ün altına yiyorsanız sıkıntı diyor. bunlar kafayı sıyırmış
Bunun hamburgercisine gidip memnun kalan kimse de yok he. Yaptığı ile söylediği arasında gram ilişki yok. Rezil şüşko.

• Wow
Dönerin 80 tl olduğu zamanlar 30 tlye döner yemiştik. Martı eti diye dalga geçiyodu arkadaş. Umarım en kötü ihtimal martı etidir sjsjsj

• İmza
Ben hayatımda bu kadar "daly" bir ekip görmedim. Orada herif sıcağın içinde döner kesiyor bu dalylar bomboş konuşuyor. Hiç mi utanmıyorlar ya? Ağzım açık kaldı izlerken. Vay...
mustafa gerçek bir karadelik gibi tüm keyfi ve muhabbeti vakumluyor
Bunun hamburgercisine gidip memnun kalan kimse de yok he. Yaptığı ile söylediği arasında gram ilişki yok. Rezil şüşko.
nası o kadar kötü mü review skoru var la bunun abuuu
Dönerin 80 tl olduğu zamanlar 30 tlye döner yemiştik. Martı eti diye dalga geçiyodu arkadaş. Umarım en kötü ihtimal martı etidir sjsjsj
martı eti de olsa et ettir. en iyi falafelden daha iyidir

mustafa gerçek bir karadelik gibi tüm keyfi ve muhabbeti vakumluyor

nası o kadar kötü mü review skoru var la bunun abuuu

martı eti de olsa et ettir. en iyi falafelden daha iyidir
Elitistliklen de böyle bir tepki veriyor olabilirler ya fiyatları ortalamanın üstünde.
İstanbul'a geldiğinde seni harika bir falafelciye götüreceğim.

• Wow

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü