Genel Sohbet

2025 yılının en iyi çıkışını yapan websitesi ödülününün sahibi olan çaprazlancanın değerli üyelerine günaydınlar güzel günler diliyorum! Yeni bir haftaya başladık, güzelce geçirmemiz dileğiyle..

cIlMMEm.jpeg

Bitmiş de çok yarım kalmış gibi geliyor bana
Neresi yarim kalmis anlamadim ? Seriyi uzatsa su an serinin yasattigi hicbir duyguyu hissedemezsin. Seride yasananlarin hepsi 3. siniflarin mezuniyeti ve bu kisitli zamandan dogan kaynasmadan olusuyor. 3. siniflar mezun oluyor olmasa takim Sannoh'u 1000 kere karsilassa 1000 kez de yenemez. Duygusalliktan dolayi konulan efor sayesinde yeniyorlar ama diger maclari da kaybediyorlar. Cogu spor mangasi da bu tarz isleniyor zaten. Kisitli zaman; arkadaslik; abi - kardes iliskisi

Neresi yarim kalmis anlamadim ? Seriyi uzatsa su an serinin yasattigi hicbir duyguyu hissedemezsin. Seride yasananlarin hepsi 3. siniflarin mezuniyeti ve bu kisitli zamandan dogan kaynasmadan olusuyor. 3. siniflar mezun oluyor olmasa takim Sannoh'u 1000 kere karsilassa 1000 kez de yenemez. Duygusalliktan dolayi konulan efor sayesinde yeniyorlar ama diger maclari da kaybediyorlar. Cogu spor mangasi da bu tarz isleniyor zaten. Kisitli zaman; arkadaslik; abi - kardes iliskisi
100 bölüm daha Sakuragi Hanamichi okumayı istemek ayıp mı🤬

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü