Valla en sevdigim seri diyebilirim ama ayip ajsdkladjaksl Abi adam rehabilitasyondan donunce Kuroko no basketball karakteri olmasi lazim ki bir seyler yapsin asjdklsadjsakl100 bölüm daha Sakuragi Hanamichi okumayı istemek ayıp mı![]()
İnsan doğası tek başına bir anlam ifade etmez, bunu şekillendiren çevresel koşulları göz önüne almak lazım.bence çocuklar suça sürüklenmiyor zaten ergenler suça meyleder. düzen değil doğası gereği böyle.
Manga biterken yarım kalmışlık hissi çok baskın ya. Yoksa evet, sakatlık vs durumu zaten çok iç açıcı değildi. Turnuvadan da baya patates olup ayrılmışlardı. Ama serinin yayınlanması ile ilgili anlaşmazlıklar yüzünden devam edilmediğine dair bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum.Valla en sevdigim seri diyebilirim ama ayip ajsdkladjaksl Abi adam rehabilitasyondan donunce Kuroko no basketball karakteri olmasi lazim ki bir seyler yapsin asjdklsadjsakl
Karakterlerin bozulmasindan korktugum icin sadece slam dunk degil cogu seri icin dusuncelerim bu sekilde. Seri uzadikca orijinalligi bozuluyor her seyin![]()
Şahsen üçlerin emekli olmadığı hanamichi'nin sakatlıktan döndüğü rukawa'nın iyice olgunlaştığı son bir turnuva görmek isterdim. Çünkü üçlerin emekli olma gibi bir zorunluluğu yoktuNeresi yarim kalmis anlamadim ? Seriyi uzatsa su an serinin yasattigi hicbir duyguyu hissedemezsin. Seride yasananlarin hepsi 3. siniflarin mezuniyeti ve bu kisitli zamandan dogan kaynasmadan olusuyor. 3. siniflar mezun oluyor olmasa takim Sannoh'u 1000 kere karsilassa 1000 kez de yenemez. Duygusalliktan dolayi konulan efor sayesinde yeniyorlar ama diger maclari da kaybediyorlar. Cogu spor mangasi da bu tarz isleniyor zaten. Kisitli zaman; arkadaslik; abi - kardes iliskisi
nature önce gelir nurture sonra. tek başına da çok şef ifade eder diğer birlikte de. hangi çevrede yetişirsen yetiş istatistiki olarak cürret arttıkça suç artar. bu cürreti oluşturan şey nedir? ergenlikte sınırları zorlama. ergenlik neyin yansımasıdır, doğasının.İnsan doğası tek başına bir anlam ifade etmez, bunu şekillendiren çevresel koşulları göz önüne almak lazım.
Manga biterken yarım kalmışlık hissi çok baskın ya. Yoksa evet, sakatlık vs durumu zaten çok iç açıcı değildi. Turnuvadan da baya patates olup ayrılmışlardı. Ama serinin yayınlanması ile ilgili anlaşmazlıklar yüzünden devam edilmediğine dair bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum.
İnsan doğasını şekillendiren çevresel koşullar. Suç'u tetikleyen etmenler de büyük oranda çevresel koşullar. İstediği kadar slayer olsun, gerekli dokunuşlar gerçekleşmeden suça itilme durumu olmuyor. İstisnai durumlar her iki pozisyon için de geçerli tabi.nature önce gelir nurture sonra. tek başına da çok şef ifade eder diğer birlikte de. hangi çevrede yetişirsen yetiş istatistiki olarak cürret arttıkça suç artar. bu cürreti oluşturan şey nedir? ergenlikte sınırları zorlama. ergenlik neyin yansımasıdır, doğasının.
Acikcasi neden bitti diye sorgulamadigim icin ben haberlerini okumadim. Bana gore tamamlanmis gibi geliyor. Ama oyle olsa bile baska bi dergi devam ettirmek isterdi diye dusunuyorum veya en azindan derginin baska kolundan yayinlanirdi.İnsan doğası tek başına bir anlam ifade etmez, bunu şekillendiren çevresel koşulları göz önüne almak lazım.
Manga biterken yarım kalmışlık hissi çok baskın ya. Yoksa evet, sakatlık vs durumu zaten çok iç açıcı değildi. Turnuvadan da baya patates olup ayrılmışlardı. Ama serinin yayınlanması ile ilgili anlaşmazlıklar yüzünden devam edilmediğine dair bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum.
3. siniflar olmasa serinin bu hale gelmesi imkansiz. Onlarin o sampiyonluk istegi, altinda anlatilan hikayeler Sakuragi'yi atesliyor ayni sekilde Rukawa'yi da. Sizin dediginiz gibi devam etse bu hisler kaybolacak ve en fazla havali birkac hareket goruruz dahasi da gelmez. Kuroko no basket buna en guzel ornek. Karakter en zayif olmasina ragmen yari-imparator gozu falan aciyor ki bunlar sacma seyler zaten.Şahsen üçlerin emekli olmadığı hanamichi'nin sakatlıktan döndüğü rukawa'nın iyice olgunlaştığı son bir turnuva görmek isterdim. Çünkü üçlerin emekli olma gibi bir zorunluluğu yoktu
madde ve uzay konusunda çok kısa özet bir söz var. madde uzaya nasıl büküleceğini, uzay da maddeye nasıl hareket edeceğini gösterir. ikisi de tek başına ve birlikte önemlidir, elbette ayrılmaları mümkün değil ve fakat... çevre bireyi tasarlamakta oldukça yetersiz gibi. bireyin suça ilişkin davranışlarını açıklanmasında aile sadece %10-13 açıklama gücüne sahip ki buna çevreyi de eklediğinde ancak %18e çıkıyor. öte yandan genetik bunu %60la açıklayabiliyor. genel sebep ararsak moderniteye uymayan tanımlanmış kişilik bozuklukları ve düzensizlikleri, antisosyal, empati yoksunluğu vb. bu demek değil ki insan doğduğunda kötü/iyi doğar. suç düzenin tanımıdır, iyi ve kötü de bu düzene hizmet eden ahlakın.İnsan doğasını şekillendiren çevresel koşullar. Suç'u tetikleyen etmenler de büyük oranda çevresel koşullar. İstediği kadar slayer olsun, gerekli dokunuşlar gerçekleşmeden suça itilme durumu olmuyor. İstisnai durumlar her iki pozisyon için de geçerli tabi.
bu aklıma her cuma belgeleri açıklıyorum deyip de açıklamayan birini getirdi. tüm dosyayı göreceksiniz valla bak
Adam intihar etmeye çalışıyor.![]()