Genel Sohbet

İşi bıraktım, çalışma hayatında tecrübeleri olanlar bana ne önerebilirler, hangi sektöre yönelmeli hangisinden uzak durmalıyım.
s-e386bb686c5b7e0420b70f374481c4a2be0c7a13.jpg

• İmza
  • Haha
Tepkiler: yumekosai ve twei
@Ölüm Cerrahı ,shaman kingle ilgili içimi döktüm bi tık uzun olmuş olabilir üşenirsen okuma😃 , bence güç sistemi , hikayesi , konusu çok güzel bir anime ama çok iyi işlenemediğini düşünüyorum , çünkü 1)animenin başından beri 1 bölüm önce gelen düşmanla 1 bölüm sonra yemek yiyolar , bunu çok sorun etmedim aslında eğlenceliydi ama sonradan animenin baş kötüsüyle , çok acımasız olarak tanıtılan adamla duşa girdiler topluca yani, bi tık ciddiyeti azaltıyor gibi bence
2) animenin biyerinden sonra habire insanlar ölüp ölüp dirilmeye başladı , birileri ölüyo diriltiyolar falan habire bu diriltme olayını çok daha az yapsalar , daha mistik , olsa daha iyiydi
3) animenin bir yerinde budhalar geliyo , başda böyle çok mistik , aşırı güçlü gözüküyolar sonra 2 3 bölüm sonra budhaların başına animenin osuruktan bi yan karakteri tek atıyo , bi turda onu diriltiyolar , yani bence Bu budhaları daha mistik yapsalardı daha güzel işleselerdi mesela hani animenin çok kritik bi yeride ana budhanın gücünü görseydik , daha böyle hxh daki gibi aşırı bir hava ve aura olsaydı , ama yok budha diyebi gurup getiriyorlar, aşırı güçlü gösteriyor 2 3 bölüm sonra ana budhanın taşıyıcı ruhunu görüyoruz , hiç havalı olmadan dümdüz , hiç havalı değil yani , bi anda animenin bir yan kötüsünden tek yiyor falan , yani bence bu dediklerimi düzeltseler ve çizim tarzlarını jojo gibi daha ciddi yapsalar anime çocuksu havasından kurtulup çok daha ciddi ,güzel ve konusunun hakkını veren bir anime olurdu.

İşi bıraktım, çalışma hayatında tecrübeleri olanlar bana ne önerebilirler, hangi sektöre yönelmeli hangisinden uzak durmalıyım.
Kombi, petek işine gir, daha ağırı kaldırabilirim diyorsan yanına tesisat ekle. Eğer sermayem var diyorsan deprem bölgelerine gidip hırdavatçı aç. Yada üçünü birden yap.

Ben en son denize girdiğim zamanı unuttum, adam Kasım diyor 😭
Ben de 3 senedir hic girmedim abi asjdkalsdjsakld Nisanlim o taraflarda oturuyor ailesiyle ondan biliyom ajsdklsadjask

O is için araba lazım gibi geliyor bana ama bilemedim..
Hemen de is kur demedik ya. Calisan olarak da girilebilir. Maasin dusuk oldugunu pek sanmiyorum.

Daha iyi oneriler de gelmis onlari da degerlendirebilir

• Haha
Tepkiler: kekomancer

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü