@Ölüm Cerrahı ,
shaman kingle ilgili içimi döktüm bi tık uzun olmuş olabilir üşenirsen okuma
, bence güç sistemi , hikayesi , konusu çok güzel bir anime ama çok iyi işlenemediğini düşünüyorum , çünkü 1)animenin başından beri 1 bölüm önce gelen düşmanla 1 bölüm sonra yemek yiyolar , bunu çok sorun etmedim aslında eğlenceliydi ama sonradan animenin baş kötüsüyle , çok acımasız olarak tanıtılan adamla duşa girdiler topluca yani, bi tık ciddiyeti azaltıyor gibi bence
2) animenin biyerinden sonra habire insanlar ölüp ölüp dirilmeye başladı , birileri ölüyo diriltiyolar falan habire bu diriltme olayını çok daha az yapsalar , daha mistik , olsa daha iyiydi
3) animenin bir yerinde budhalar geliyo , başda böyle çok mistik , aşırı güçlü gözüküyolar sonra 2 3 bölüm sonra budhaların başına animenin osuruktan bi yan karakteri tek atıyo , bi turda onu diriltiyolar , yani bence Bu budhaları daha mistik yapsalardı daha güzel işleselerdi mesela hani animenin çok kritik bi yeride ana budhanın gücünü görseydik , daha böyle hxh daki gibi aşırı bir hava ve aura olsaydı , ama yok budha diyebi gurup getiriyorlar, aşırı güçlü gösteriyor 2 3 bölüm sonra ana budhanın taşıyıcı ruhunu görüyoruz , hiç havalı olmadan dümdüz , hiç havalı değil yani , bi anda animenin bir yan kötüsünden tek yiyor falan , yani bence bu dediklerimi düzeltseler ve çizim tarzlarını jojo gibi daha ciddi yapsalar anime çocuksu havasından kurtulup çok daha ciddi ,güzel ve konusunun hakkını veren bir anime olurdu.