kekomancer
★★★★★
Ne yaşadın Kike? Yoksa malum şahıs dm'den sana ahlaksız fotoğraf mı attı?Twüdder etkileşimleri düştü diye adamın meşrutiyetini sorgulamışsınız. Çok ayıp.
Bir de bu tür forumlarda da metoo hareketi lazım gerçi o hareketin beslendiği kısım diğer forumda kaldı![]()
Benlik bir durum yok yha. Maktul veya mağdur durumunda değilim. Gözlemciyim sadece..Ne yaşadın Kike? Yoksa malum şahıs dm'den sana ahlaksız fotoğraf mı attı?![]()
Düşünsene One Piece takip etmeyi seven çok tatlı bir hanımefendisin. Spoiler yorumda takılıyorsun çok güzel. Birden bir mesaj... Dünyan başına yıkılıyor.Benlik bir durum yok yha. Maktul veya mağdur durumunda değilim. Gözlemciyim sadece..
![]()
Bunun bir ss ini atmıştı bir arkadaş. Mesaj şöyle bişidi “hehehe shanks yaDüşünsene One Piece takip etmeyi seven çok tatlı bir hanımefendisin. Spoiler yorumda takılıyorsun çok güzel. Birden bir mesaj... Dünyan başına yıkılıyor.
Tanıdım bahane direkt olaya girmek istiyor her kimseBunun bir ss ini atmıştı bir arkadaş. Mesaj şöyle bişidi “hehehe shanks yabu arada ben mehmet(ismi sallıyorum) yaş 28” bir insanda hiç mi giriş yeteneği olmaz. O kadar kötü oldum ki bu mesajı okurken unutamıyorum yıllardır.
Sana biri aynısnının “özgür demirtaş yaaa” versiyonunu yazsa naparsınTanıdım bahane direkt olaya girmek istiyor her kimseyazarken eli ayağı titremiştir.
Me too hareketine katılırımSana biri aynısnının “özgür demirtaş yaaa” versiyonunu yazsa naparsın
Senin sanji avatarı gibi gözüne bant çekerlerse videolarda napıcanMe too hareketine katılırım![]()