Genel Sohbet

Twüdder etkileşimleri düştü diye adamın meşrutiyetini sorgulamışsınız. Çok ayıp.
Bir de bu tür forumlarda da metoo hareketi lazım gerçi o hareketin beslendiği kısım diğer forumda kaldı🙊

• İmza
Tepkiler: twei
Ne yaşadın Kike? Yoksa malum şahıs dm'den sana ahlaksız fotoğraf mı attı? :cry:
Benlik bir durum yok yha. Maktul veya mağdur durumunda değilim. Gözlemciyim sadece.. 😉
Lord_of_the_Rings_eye_of_Sauron_-_Ghtic.com_-_Blog.png

Düşünsene One Piece takip etmeyi seven çok tatlı bir hanımefendisin. Spoiler yorumda takılıyorsun çok güzel. Birden bir mesaj... Dünyan başına yıkılıyor.
Bunun bir ss ini atmıştı bir arkadaş. Mesaj şöyle bişidi “hehehe shanks ya :) bu arada ben mehmet(ismi sallıyorum) yaş 28” bir insanda hiç mi giriş yeteneği olmaz. O kadar kötü oldum ki bu mesajı okurken unutamıyorum yıllardır.

Bunun bir ss ini atmıştı bir arkadaş. Mesaj şöyle bişidi “hehehe shanks ya :) bu arada ben mehmet(ismi sallıyorum) yaş 28” bir insanda hiç mi giriş yeteneği olmaz. O kadar kötü oldum ki bu mesajı okurken unutamıyorum yıllardır.
Tanıdım bahane direkt olaya girmek istiyor her kimse :ROFLMAO: yazarken eli ayağı titremiştir.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü