Genel Sohbet

Ulan şu sıralar canım o kadar birileri ile bi kaç konu hakkında tartışmak çekiyor ki. İş-ev-hanımın yanı-oyun döngüsü bayıyor yavaş yavaş

• Wow
Tepkiler: twei
@Whitebear D Yazar burada ne demek istemiş ?
cb8b137d45f41a12939fa19532e273ca.jpg

Benim mimar arkadaş her şeyi bırakıp japonya ya gitti. Abi diyor geçen sene 50k ya iş yapan var. Hiç yapmam daha iyi dedi.

Yalan yok şimdi ben yeni girdim piyasaya ölucu takılıyorum. Proje geldi fiyat söyledim abi ne yaptın çok para ben sana destek için geldim diyor yoksa X şu paraya yapıyor diyor. Bende tamam kimseye söyleme yapalım diyorum. İlerde işler arttıkça fiyat yukseltirim. Piyasa ölü

Çoğu blöf yapıyordur da arada yapan var maalesef :D

Ben direk statikten örnek veriyorum. Benim statikçim Malatya’dan geldi, yüzlerce projesi var deprem bölgesinde 1 tane orta hasarlı binası bile yok hepsi hasarsız diye. Ayrıca 20 lira oradan kaçacaksın demirden saba 40 kira girecek deyince korkuyorlar zaten :D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü