Genel Sohbet

su Ukraynalı kız vahşice öldürüldü bir mesaj görmedim 10 sayfadır charlie Kirk konuşuluyor sanki tr de dert kalmamış ta
Ukraynalı kız ya da katili bizim ülkede yaşananlardan farklı bir olay mı yaşamış ben anlamadım 2 tane insan var dengesizin biri ukraynalıyı öldürmüş bizde olan olaylardan bir farkı yok daha birkaç sene önce hayvanın birisi metroda insanları bıçakla tehdit ediyordu İstanbulda. Charlie Kirk Amerikadaki en büyük sağcılardan adam siyonizm savunucusu savunduğu propagandadan öldü yıllarca ırkçılık, bölücülük ne varsa yapmış ölen insanların aileleriyle dalga geçmiş, Polisin nefessiz bırakarak öldürdüğü adamın uyuşturucu kullanmasından dolayı öldüğünü söylemiş, 10 yaşındaki kızı tecavüze uğrarsa çocuğunu doğurmak zorunda olduğunu söylemiş, silah özgürlüğünün ölüm gibi bedellerinin olabileceğini ama bunun ödenmesi gereken bir bedel olduğunu söylemiş hangisini daha çok konuşursun ?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü