Oyun Sohbet

Expedition 33e başladım oyunu sevdim ama parry işini beceremiyorum umarım alışırım. Dodge ile parrylemek arasında zorluk açısından bir fark var mı ?
Var. Dodge'un zaman aralığı daha geniş, perfect dodge ile parrynin zaman aralığı aynı. Zamanla alışıyorsun parrylere, çok zorlanıyorsan dodge ile oyna. Sık sık perfect dodge atmaya başladıysan timing oturmuş demektir, parry denersin ondan sonra. Ama bence mutlaka parrye alış çünkü hem çok keyifli hem ekstra AP veriyor hem de oyunun başlarında hemen hemen bütün saldırılarindan daha çok hasar veriyor.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: LaughTale
Var. Dodge'un zaman aralığı daha geniş, perfect dodge ile parrynin zaman aralığı aynı. Zamanla alışıyorsun parrylere, çok zorlanıyorsan dodge ile oyna. Sık sık perfect dodge atmaya başladıysan timing oturmuş demektir, parry denersin ondan sonra. Ama bence mutlaka parrye alış çünkü hem çok keyifli hem ekstra AP veriyor hem de oyunun başlarında hemen hemen bütün saldırılarindan daha çok hasar veriyor.
Teşekkür ederim dodge ile başlar parrye geçerim o zaman peki attributeları nasıl dağıtmam lazım full vitality veriyorum 5-7 level arasındayım şimdi.

Silksong’un fiyatı belli olmuş 20$. Bende gideyim 3 kere yarım bıraktığım Hollow Knight’a başlayayım belki bitiririm bu sefer.

• Like
Tepkiler: twei
Teşekkür ederim dodge ile başlar parrye geçerim o zaman peki attributeları nasıl dağıtmam lazım full vitality veriyorum 5-7 level arasındayım şimdi.
Attributelar karaktere ve build gore çok değişiyor. Silaha göre bile çok değişiyor, o yüzden ona çok takılma, çabuk ölmemek için vitality, crit için luck ve karakterin sık sık sırasının gelmesi için agility verebilirsin. Aklında bir build oluşturduğun zaman attributelara reset atar, builde ve silaha göre tekrar verirsin puanları. Denk geldiğin merchantlardan luminalari ve recoatları almayı unutma, ileride lazım oluyor.

Son düzenleme:
  • Like
yeni bi yayıncı oyunu çıkacakmış. çoklu oyunculu kaynak yönetimli keşifli ve bin metreye kadar kazabildiğiniz bi simülasyon oyunuymuş. çıkınca arkadaş grubu ile oynanılacak bi oyun gibi duruyor.

ss_d00b2eee2c6ce7d6bdbcc73d5e883941a9680998.1920x1080.jpg

• Like

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü