twei
★★★★
alabilirler... sen zaten oyuna sahip değilsin, oyunu bir süre oynamana izin veriyorlar sadece. uzatılmış demo gibi xddBen çektim, geri almazlarsa iyi xd
alabilirler... sen zaten oyuna sahip değilsin, oyunu bir süre oynamana izin veriyorlar sadece. uzatılmış demo gibi xddBen çektim, geri almazlarsa iyi xd
Dijital dünyada fiziksel edinimlerin peşinde değiliz yha xd (geri almamışlar ohh)alabilirler... sen zaten oyuna sahip değilsin, oyunu bir süre oynamana izin veriyorlar sadece. uzatılmış demo gibi xdd
tam şu anda almama izin veriyor ve fiyatıDijital dünyada fiziksel edinimlerin peşinde değiliz yha xd (geri almamışlar ohh)
Ilk oyunun grafik kalitesi nasıl? Şu an oynanılır mı?@Monkey D. Dragon hatırlıyor musun Dying Light 2 oynamaya aynı gün başlamıştık. Sen sevmiştin oyunu ben ilk oyuna benzemediği için hiç sevmemiştim. Adamlar tekrar oyunu ilk oyun gibi yaptı.
Ha hatırlatmak istediğim şey bu değil gerçi. Dying Light 2'yi bir buçuk hafta boyunca oynamıştık sonra bir oyun çıkmıştı. Ne sen ne ben ne de başka birisi bir daha oynadı. Hangi oyundu o?![]()
Geçen 10 yıl çok az gelişim olduğu için bomba gibi hala.Ilk oyunun grafik kalitesi nasıl? Şu an oynanılır mı?