Oyun Sohbet

Dijital dünyada fiziksel edinimlerin peşinde değiliz yha xd (geri almamışlar ohh)
tam şu anda almama izin veriyor ve fiyatı

image.png

• Sad
Tepkiler: kekomancer
Telefondan Xbox'a girmek bile problem. Akşama alırız dedik fiyatı değişmiş. Steam'den devam biz. Shenmue I & II de indirime girdiği için yarım saattir almaya çalışıyorum hata veriyor. Meğerse indirim tam ben alırken bitmiş aldırmıyormuş o yüzden.

• Haha
  • Sad
Tepkiler: twei ve Kuroro
Rus dayılarla paylaştığımız hesaptan bedava Silksong girmece. 3 yıldır falan tek seferliğine 70 TL ödediğim hesabı kullanıyorum büyük ekonomik külfet kaldırıyor.

@Monkey D. Dragon hatırlıyor musun Dying Light 2 oynamaya aynı gün başlamıştık. Sen sevmiştin oyunu ben ilk oyuna benzemediği için hiç sevmemiştim. Adamlar tekrar oyunu ilk oyun gibi yaptı.

Ha hatırlatmak istediğim şey bu değil gerçi. Dying Light 2'yi bir buçuk hafta boyunca oynamıştık sonra bir oyun çıkmıştı. Ne sen ne ben ne de başka birisi bir daha oynadı. Hangi oyundu o? :ROFLMAO:
Ilk oyunun grafik kalitesi nasıl? Şu an oynanılır mı?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü