Oyun Sohbet

Açtık Silksong'u bir yüz görümlüğü aldık. 1 saatlik oynanışla bu tespiti yapmak sığırca gelecek ama bana ortada bu kadar erteleme gerektirecek bir iş varmış gibi gözükmedi. İlk oyunun üzerindeki kodlarla oynanarak Silksong DLC niyetine bile çıkartılabilirmiş.

Oyun zor. İlk oyuna göre daha acımasız olmuş. Bir kere ilk oyunda platform öğesi yok gibi bir şeydi. Yolda kolay kolay ölmüyordun bunda gayet mümkün. Fakat platform öğelerinin oluşu hoşuma gitti çünkü bence eksiklikti. Can basma ile skill kullanma yine aynı sistemde ama mananın tamamı dolmadan can dolduramıyorsun ve tane tane can basmak gibi bir durum da yok. Ne kadar doldurabiliyorsa dolduruyor. İlk oyunda çok nadiren karşılaştığımız çift can alma olayı bu oyunda çok daha sık var. İlk oyuna kıyasla daha hareketli bir dünya var. Bu da tabii karşılaşılacak tehlikelerin sayısını artırmış. Örneğin rastgele vurduğun bir taştan lav çıkabiliyor. Öldürülen düşmanlar çok daha çabuk geri geliyor. Bazıları para veriyor bazıları taş gibi bir şey veriyor ama o işi daha çözemedim. Yalandan yere sınıra kadar birikip duruyor şimdilik. Ek olarak düzenlenmiş yapay zekayla da olsa ilk günden yamasının gelmesi iyi oldu idare ediyor hiç olmazsa.

Expedition 33ün ilk actini bitirdim sonunun böyle olmasını beklemiyordum karakterin skillerinin az oluşundan ve silahlarının perkleri olmamasından şikayetçiydim nedenini öğrenmiş oldum. Oynadığım kadarıyla bile beklentimi aştı ilk gösterdiklerinde batıdan çıkmış persona gibi bir şey sanmıştım ilgimi çekmişti ama çok daha fazlasını yapabilmiş.

Oyun zor. İlk oyuna göre daha acımasız olmuş. Bir kere ilk oyunda platform öğesi yok gibi bir şeydi. Yolda kolay kolay ölmüyordun bunda gayet mümkün. Fakat platform öğelerinin oluşu hoşuma gitti çünkü bence eksiklikti. Can basma ile skill kullanma yine aynı sistemde ama mananın tamamı dolmadan can dolduramıyorsun ve tane tane can basmak gibi bir durum da yok. Ne kadar doldurabiliyorsa dolduruyor. İlk oyunda çok nadiren karşılaştığımız çift can alma olayı bu oyunda çok daha sık var. İlk oyuna kıyasla daha hareketli bir dünya var. Bu da tabii karşılaşılacak tehlikelerin sayısını artırmış. Örneğin rastgele vurduğun bir taştan lav çıkabiliyor. Öldürülen düşmanlar çok daha çabuk geri geliyor. Bazıları para veriyor bazıları taş gibi bir şey veriyor ama o işi daha çözemedim. Yalandan yere sınıra kadar birikip duruyor şimdilik. Ek olarak düzenlenmiş yapay zekayla da olsa ilk günden yamasının gelmesi iyi oldu idare ediyor hiç olmazsa.
Böyle oyunları dpad ile oynamayı seviyorum. Şu kırmızı noktalardan sekip bir sonrakine atlayacağım diye baş parmağımdan olacağım resmen. :D

Böyle oyunları dpad ile oynamayı seviyorum. Şu kırmızı noktalardan sekip bir sonrakine atlayacağım diye baş parmağımdan olacağım resmen. :D

Valla bi tanesinde fena takıldım ben. Hayır öldüm öldüm ulan ölümü de geri alamayacak noktaya geldim
Zaten para bulunmuyor onu da kaybedeceğim :D en son vazgeçtim. Çünkü son kısımda mesafe biraz artmış gibi hissettim dash gerekiyor gibi geldi. Ya da ben kolsuzum :D

Valla bi tanesinde fena takıldım ben. Hayır öldüm öldüm ulan ölümü de geri alamayacak noktaya geldim
Zaten para bulunmuyor onu da kaybedeceğim :D en son vazgeçtim. Çünkü son kısımda mesafe biraz artmış gibi hissettim dash gerekiyor gibi geldi. Ya da ben kolsuzum :D
Şu harita satan kadınla beraber savaştığımız bir kısım var. Orada tüm paramı kaybettim ya. Gitmesi ayrı eziyet, gauntlet sırasında hayatta kalmak ayrı dert.

• Like
Tepkiler: Zogolo
Kendi ülkende belli bir inceleme sayısını geçince sadece senin ülkene ait inceleme puanlarının ortalamasını görebiliyorsun yani lokalize etmişler
valla bunu istatistiklere bakıp yaptıysalar bilemem. aynı bölgedeki insanlar aynı oyunları beğeniyor olabilir.

inceleme kısmına gidince tüm inceleme ortalamalarını görebileceksek bence sıkıntı yok. bi de şöyle bi eklenti var belki ilerde işe yarar şimdiden yükleyeyim SteamDB - Chrome Web Store

• Like
Tepkiler: LaughTale

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü