Oyun Sohbet

Ya ben o ornegi atarken sunu denemek istedim aslinda bircok seyin asset'i bulunuyor. Buna path finding algoritmalari olsun diger seyler olsun cidden yardimci bir sey var. Kendim de ek olarak bu iste ugrasiyorum ama daha cok hobi kivaminda. Bizim ulkede cikan oyunlarda hikaye yok ona uzuluyorum. Boyle assetleri gorunce madem bu yok o zaman gorsellik olsun diyorum o da yok. Mesela Liar's Bar basit bi oyun ama animasyon ve cizimi o kadar iyi ki ve 3 dolar mi neydi tam hatirlamiyorum. Boyle seyler de cikiyor ve reklamlari dahi olmuyor bunlar gibi. Su sira tek oyun gelistiren bircok kisi var, hepsi basariya ulasmiyor ama basariya ulasanlar da farkli seyler deneyenler oluyor. O zaman evet bu assetleri kullanmadan yapilan bir oyun diyorsun.
Evet farklı şey deneyenler de genelde küçük ekipler oluyor. Mesela şu dağa tırmanma oyunu normalde hiç güncelleme getirmeyi düşünmüyorlarmış ama oyun tutunca devam ediyorlar. Expedition 33 oyunu küçük ekip sayılmaz ama yine de bağımsız bir ekibin kendi hayalini gerçekleştirmesi. Büyük firmalar sadece bilindik formüllerden gidiyor. Adı olduğu için sattığını biliyorlar. Mesela gta da yapımcı abinin oyunu da patladı. Adam kendi hayallerim diye çıktığı oyunda gta benzeri bir oyun yapmış. Ama bazen de küçük firmalarda şans gerekiyor. Mesela super market simulator oyunu yayıncılar sayesinde büyüdüğünü düşünüyorum ben. Caseoh bunda çok da etkili olmuştur. Biraz şans biraz yeni fikir biraz da oyuncuyu şaşırtırsan oyun patlıyor. Ama tabi exp 33 gibi çok büyük olmadığı sürece bunlar da zamanla şöyle bir oyun vardı muhabbetinde kalabiliyorlar.

• Like
Tepkiler: yumekosai
Belki 5-10 seneye her oyunda olan bir şey olacak ama şuan olduğunda öne çıkıyor.
Ha Resident Evil 2 Remake ve pek çok oyunda da vardı bu fizik. Sıkıntı yapıp yapmamak değil. 5-10 sene sonra da her oyunda olmayacak bi şey. Çünkü tümüyle işçilikle alakalı. Mesela Resident Evil 2 Remake de vardı bu dediğin özellik. Her bir darben zombiyi kıymaya çeviriyordu. Resident Evil 3 remaketeyse bu özellik yoktu. Çünkü uğraşmak istememişler. Yani her oyunda olacak iş değil.

• Like
Tepkiler: Bisküvi
Oyun kapağı için AI kullanmış eşekler. Kalitesiz içeriğe tapınmaya giden Cherryson neferleri de "nolcak ühğğüğüh" diye zırlamış..
"western guts çiz ehüğehüğehüğ"
çok iyi olmuş umarım daha çok farmlar. çinliler yapınca hemen bahane buluyoruz yok neymiş efendim çin kültüründe çok iyi olan eserler kopyalanırmış, saygı göstergesiymiş. bizde de kopyalansın nolcak spamla geç nolcak

• İmza
Tepkiler: kekomancer
çok iyi olmuş umarım daha çok farmlar. çinliler yapınca hemen bahane buluyoruz yok neymiş efendim çin kültüründe çok iyi olan eserler kopyalanırmış, saygı göstergesiymiş. bizde de kopyalansın nolcak spamla geç nolcak
Biz de o kadarını yapabiliyoruz zaten yha. Yoksa dağ fare olayını geçmiyor.

@kekomancer Enes’i kıskandı diye yorumladım. Keko’nun hayalinde Silahşör Kovboy Gutts yapmak varmış bence.

• Wow
Tepkiler: twei
Epic Games'de bu haftaki ücresiz oyunlar

112 operatör sarma ihtimali olan bi oyun, incelemeleri çok kötü değil.

road redemption da sanki mobil oyunu masaüstüne çıkartmışlar gibi, biraz tekdüze kalıyor ama 1-2 saat oynanıp salınabilir. azıcık bakındım bunu modlayıp online oyuna çevirmişler mi diye. pek öyle bişi de yok gibi. öyle olsa aslında sarabilirdi, mario kart ama motosikletli patlamalı çatlamalı vs kimse uğraşmamış demek ki.

edit:bu arada epic gamesten beleş oyun almada zorluk yaşayanlar vpndir dnstir falan default ayarlara çekerse düzeliyor. benim cloudflare'de sorun çıkarıyordu hatırlatma olsun. internete not düşülsün.

• Like
Tepkiler: Kenshiro
Ha Resident Evil 2 Remake ve pek çok oyunda da vardı bu fizik. Sıkıntı yapıp yapmamak değil. 5-10 sene sonra da her oyunda olmayacak bi şey. Çünkü tümüyle işçilikle alakalı. Mesela Resident Evil 2 Remake de vardı bu dediğin özellik. Her bir darben zombiyi kıymaya çeviriyordu. Resident Evil 3 remaketeyse bu özellik yoktu. Çünkü uğraşmak istememişler. Yani her oyunda olacak iş değil.
5-10 yıla olucak dediğim şey artık o kadar şaşırılacak bir şey olmayacağı demek. Zamanla bu işciliğin çok büyük emeklerle gerçekleşeceği değil de adamlar koymak istememiş diyeceğiz.

lbx9bjz.jpeg
SENİN NİYE ÜÇ YILDIZIN VAR

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü