VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (3.Round- Donquixote Doflamingo vs Portgas D. Ace)

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace iki kere lord yendi zaten. Jinbe ve Hanafuda. Ayrıyeten lord olma teklifi de aldı, yani ligi zaten Shichibukai-Sağ Kol ligi. Yami Teach insanların sandığı kadar güçsüz değil. Rocks’un oğlu olduğu, Shanks’a kalıcı yara verdiği durumlarını da göze alırsak Yami Karasakal, Dof’tan daha üst ligdir.

Ace > Dof derim bu durumda.

Ace kazansın isterdim ama haki denen şeyi yeni dünyaya girip kafasına hakili yumruk yiyince öğrenen adam dof gibi 3 hakili bir adama karşı kazanamaz. Dofun ipleri alev alabilse gene kazanabilirdi ama o da yok. Neyse bu sefer vasıflı bir adam kazandı en azından buna da şükür. Önceki eşleşme neydi öyle…

Ace iki kere lord yendi zaten. Jinbe ve Hanafuda. Ayrıyeten lord olma teklifi de aldı, yani ligi zaten Shichibukai-Sağ Kol ligi. Yami Teach insanların sandığı kadar güçsüz değil. Rocks’un oğlu olduğu, Shanks’a kalıcı yara verdiği durumlarını da göze alırsak Yami Karasakal, Dof’tan daha üst ligdir.

Ace > Dof derim bu durumda.
Yorumuna katılarak bir sey daha eklemek istiyorum Teach>Marco=Ace>Dof diyorum

Yorumuna katılarak bir sey daha eklemek istiyorum Teach>Marco=Ace>Dof diyorum
@Montana Böyle ikili oynama görülmedi, haha 🤣
a235ea5874f1a5e6dbeb.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü