VS Savaş Lordları vs Komutanlar Turnuvası (3.Round- Donquixote Doflamingo vs Portgas D. Ace)

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@J-Man sen bu alemleri bilirsin, balık adam adasında Tamago'ların Caribou'ya çektiği muamele yüzünden Ace'in hakkı bi 15 sene falan yendi. Gerçi @Yubashiri Vinsmoke de bu hakka geçenlerden.

@J-Man sen bu alemleri bilirsin, balık adam adasında Tamago'ların Caribou'ya çektiği muamele yüzünden Ace'in hakkı bi 15 sene falan yendi. Gerçi @Yubashiri Vinsmoke de bu hakka geçenlerden.

Valla orasını bilmem ama Kike sen de çok iyi bilirsin. Zamanında dolu genco Doffy vs Ace mevzusunda telef olmuştur.

• İmza
Tepkiler: kekomancer
Ace 2-3 yıl daha yaşasa Wb'nin yerine geçip Teach avlıyor olurdu. En güçlü 2-3 korsandan birine dönüşürdü.
O kadar yüceltmezdim ben şahsen ama kesinlikle 1-2 yıl içinde elit sağ kollardan biri olurdu takibinde ki bir kaç sene içerisinde de Amiral / Amiral + biri olurdu .Devamında ise Allah kerim.

Ama 2-3 yılda en güçlü 2-3 korsandan biri olacak biri değildi maalesef.

o kelepçelerden kurtulmuş haliyle Kuzan'ı karşılayabiliyor. Bu Kuzan'ı alabilir demek değil tabi.
Ya element kapıştırma o yıllarda çok olan bir şey yani Smoker da Ace'i karşılayabiliyordu. O yüzden, günün sonunda Amiraller çok net 4-5 gömlek büyük geliyordu Ace'e Ve Amirallerin 4-5 gömlek büyük geldiği hiç kimse 2-3 yılda KK level olamaz eğer Baş karakter ve yancısı değilse :D :D
@J-Man sen bu alemleri bilirsin, balık adam adasında Tamago'ların Caribou'ya çektiği muamele yüzünden Ace'in hakkı bi 15 sene falan yendi.
Çok doğru Oda bu Haki işini birden kucağımıza düşürdü. Millet Vergo > Ace , Vergo > Jinbei diyordu zamanında sırf bu haki davasına :D

Elbette o vizyonsuzlar kadar Ace'i aşağılamıyorum. Bence güçlü bir çar. Ancak, zaman atlaması öncesi , o zamanın şartlarıyla bile olsa 3 tip haki gösterebilmiş karakterler vardı Hancock gibi, Rayleigh gibi vs vs. O yüzden Ace'in kapatması gereken çok ciddi açıkları var.

Yani şöyle düşünelim. Sabo, Mera Mera yemeden önce bile ölmeden önceki Ace'den çok daha güçlü bir çar idi. Base haliyle zorlanmadan Burgess'a east blue fodder'ı muamelesi yapabiliyordu. Dof'u alabileceğini biliyordu vs. Çünkü temel dövüş becerileri ve haki basmış Dragon yanında, bunun üstüne Mera'yı yedi.

Ace ise disiplinsiz bir genco maalesef ve pek de birileri tarafından Sabo'nun eğitildiği kadar eğitilmemiş. Tamam meyvesine Sabo'nun olduğundan daha hakim ancak temel beceriler ve haki de öldüğü sırada Yeni Dünya standartlarında ciddi geride idi.

Sırf ateş ile yarattığı yıkım gücü ve kıvraklığı ile hala Queen, Jack, Smoothie, Cracker gibi nispeten vasıfsız kumandanları falan yenebilir. Ancak Dof kadar dolu bir çara karşı zor.

Tek başına Kuş Kafesi bile anormal bir olay OP evreninde bana sorarsan.

Ha Ama Ace'in Dof yendiği bir senaryo çizilemez miydi ? Çizilirdi ? Abes durur muydu ? Durmazdı. Ancak, Ace biraz daha yetkin bir haki kullanıcısı gibi resmedilseydi dostum.

• İmza
Tepkiler: kekomancer
O kadar yüceltmezdim ben şahsen ama kesinlikle 1-2 yıl içinde elit sağ kollardan biri olurdu takibinde ki bir kaç sene içerisinde de Amiral / Amiral + biri olurdu .Devamında ise Allah kerim.

Ama 2-3 yılda en güçlü 2-3 korsandan biri olacak biri değildi maalesef.

Ya element kapıştırma o yıllarda çok olan bir şey yani Smoker da Ace'i karşılayabiliyordu. O yüzden, günün sonunda Amiraller çok net 4-5 gömlek büyük geliyordu Ace'e Ve Amirallerin 4-5 gömlek büyük geldiği hiç kimse 2-3 yılda KK level olamaz eğer Baş karakter ve yancısı değilse :D :D

Çok doğru Oda bu Haki işini birden kucağımıza düşürdü. Millet Vergo > Ace , Vergo > Jinbei diyordu zamanında sırf bu haki davasına :D

Elbette o vizyonsuzlar kadar Ace'i aşağılamıyorum. Bence güçlü bir çar. Ancak, zaman atlaması öncesi , o zamanın şartlarıyla bile olsa 3 tip haki gösterebilmiş karakterler vardı Hancock gibi, Rayleigh gibi vs vs. O yüzden Ace'in kapatması gereken çok ciddi açıkları var.

Yani şöyle düşünelim. Sabo, Mera Mera yemeden önce bile ölmeden önceki Ace'den çok daha güçlü bir çar idi. Base haliyle zorlanmadan Burgess'a east blue fodder'ı muamelesi yapabiliyordu. Dof'u alabileceğini biliyordu vs. Çünkü temel dövüş becerileri ve haki basmış Dragon yanında, bunun üstüne Mera'yı yedi.

Ace ise disiplinsiz bir genco maalesef ve pek de birileri tarafından Sabo'nun eğitildiği kadar eğitilmemiş. Tamam meyvesine Sabo'nun olduğundan daha hakim ancak temel beceriler ve haki de öldüğü sırada Yeni Dünya standartlarında ciddi geride idi.

Sırf ateş ile yarattığı yıkım gücü ve kıvraklığı ile hala Queen, Jack, Smoothie, Cracker gibi nispeten vasıfsız kumandanları falan yenebilir. Ancak Dof kadar dolu bir çara karşı zor.

Tek başına Kuş Kafesi bile anormal bir olay OP evreninde bana sorarsan.

Ha Ama Ace'in Dof yendiği bir senaryo çizilemez miydi ? Çizilirdi ? Abes durur muydu ? Durmazdı. Ancak, Ace biraz daha yetkin bir haki kullanıcısı gibi resmedilseydi dostum.
Gösterdiği potansiyel ve featler üzerinden bence bir parça hakkını yiyorsun gibi geliyor hocam.
Çocukluktan kral haki gösterecek iradeye ve potansiyele sahip biriydi Ace. İşlenen hali ve sonrasında flashbacklerle ele alınan hali arasında çok fark var ki işlenen hali nereye konur emin değilim. Fb'ye bakıyorsun Yamato ile kapışıyor, roman çıkarıyorlar Siçi avlıyor, Haki öğreniyor Yeni Dünya'ya açılmadan önce. Ki normali bu zaten. Ama gösterim bunun altını doldurmuyor pek tabi.
Sabo'dan daha potansiyelliydi ve denizlere açıldı. Sabo eğitimle bir sürü güçlendirme kazanmışken Ace doğal dövüşlerle güçlendi. Haki ve meyve kullanımının gerçek savaşlardaki gelişim sürecinden de bahsedildi ama biz bunu karakter üzerinde pek göremedik. Buz gibi kötü yazarlık var, en azından güç aşamalarını sunma kısmında. O yüzden Ace yaşarken hiçbir aralıkta Sabo'dan zayıftı diyemiyorum. Sabo'nun aldığı eğitime rağmen.

edit: Sabo Burgess'i tekliyorken Teach Burgess'i uyarıyordu, o sizi aşar diye.

• Like
Tepkiler: J-Man
Luffy de filmde Roger'ın tayfasındaki Ray'e denk adamı tokatlıyor ;) iyi o zaman her kaynak materyal dışını ciddiye alalım.
Sbs'de sorulan Nami'nin donunun rengi kaynak materyal dışı olmuyor da Ace'in harcadığı Siçi mi olacak:cautious: Azıcık entelektüel dürüstlük, azıcık..

Sbs'de sorulan Nami'nin donunun rengi kaynak materyal dışı olmuyor da Ace'in harcadığı Siçi mi olacak:cautious: Azıcık entelektüel dürüstlük, azıcık..

Ya akademik ağızla konuşma bana entelektüel dürüstlük ne demek? :ROFLMAO: Ilık mısın? Diyorum ki sana tamam kaynak materyal dışını ciddi alalım o zaman Luffy gram ileri seviye haki kullanıcısı olmadan Shiki ve Ray dengi adam yeniyor. Onlara da kabul müsün?

Dayı nerede o yıkım gücü? Lastik bile ateşten daha yıkıcı.
Dostum, Zaman atlaması önce OP'de Pacifista geçmek bir mesele idi, Gemi kesmek falan "ööööh" denen bir şeydi, Zaman atlaması sonrası bile Zoro ne kadar güçlendiğini göstermek için ilk yaptırılan şey gemi kesmek olmuştu.

Ace, Going Merry'nin 2-3 katı 5 gemi yanyana geldiğinde tek atak ile kül edebiliyordu. Hem de kasmadan. Adam Alabasta zamanı zaten zaman atlamasının hemen sonrasındaki Zoro'dan 4-5 kat daha güçlüydü. Yıkım açısından belki 20-30 kat.

Ace kendi bedeninden çıkan alevi yukarı doğru yükseltip alev sütunu oluşturduğunda üzerine fırlatılan evleri yakıyordu. Yani kendi bedeni kadar alevler bile binaları yok ediyordu.

Karasakal ile dövüşü sırasında, yeteneklerini emen bir yeteneğe karşı dövüşmesine rağmen, şehir bloğu seviyesinde patlama ve yıkım oluyordu, devasa taşlar yerinden oynuyordu. Wano'da, Zoro Onigashima'nın boynuzunun ucunu kesti diye delirdi millet, Ace buna yakın şeyleri o zaman gösterdi.

Dövüşün son atağında ise epey uzak bir çekimden, neredeyse "Belde/Semt" Seviye denebilecek bir atak kapıştırması yapıyordu hem de atağını emen bir atağa karşı.

Dressrosa'da kolezyumda Ace ve meyvesi tanıtılırken "Beyazsakal tayfasının meşhur 2. tümen komutanı ve Korsanlar Kralı'nın oğlu Ateş Yumruk Ace!! Onun alevli yumrukları, savaş gemilerinin içinden geçti, semtleri/beldeleri yanan birer cehennem arazisine çevirdi" dediler.

Günün sonunda Haki ve temel beceriler, sezgiler ve zeka da ne kadar zaman atlaması sonrası kumandanlar geri de kalmış olsa da yıkım gücü, ateş gücü olarak hala çok iyi bir yerde. Queen ağzından lazer açıyor diye "öööh" falan oluyordu millet. Ace o Lazerin gökdelen boyutunda falan sıkabilir.

Dof kazanır o ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü