Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı nasıl gonderdigimizi insanlar unutuyorlar. Basarısız olsa bile kalacak o koltukta Ali gibi secimi kaybedip susacak biri degil. Ben Ali'nin Fenerbahçe'yi spkya şikayet edecegini sanmıyorum ki adam sponsorlugunu bile cekmedi kulupten. Bu arkadaslar Aziz Yıldırım'ın kulube baskanlıgı sonrası bile ne kadar zarar verdigini unutuyorlar. Uzucu olan bu. Basarısız olmak farklı bir şey kulube zarar vermek farklı bir sey. Hakan Safi bu kulubun suan aktif yoneticisi bile degilken Kerem'in maliyetlerini karsılıyor ? Peki Aziz Bey yonetimde degilken kulube ne katkı vermiş. Anlatsınlar diyecegim ki bu adam harbiden Fenerbahce'nin kendisi.
Aziz kendini fenerden büyük görüyor ben bu tarz şeylere kıl olurum. Seni anlıyorum bu konuda usta da sezon kaybedilirse ya da kaybedilecek gibi olursa bu baskıya sokmak bence daha sağlıklı.

Aziz kendini fenerden büyük görüyor ben bu tarz şeylere kıl olurum. Seni anlıyorum bu konuda usta da sezon kaybedilirse ya da kaybedilecek gibi olursa bu baskıya sokmak bence daha sağlıklı.
Umurumda degil ustam. 10+ yıldır bekliyoruz bir sene daha bekleriz. Sana 2 zihniyet farkını anlatayım neden boyle dusundugumu anlarsın.

İnş sonsuza kadar ikinci olursunuz o ayrı da bence yok. Olum cl ye katıldınız alooo @Magnetar beşikteydi en son katıldığınızda ben de okuma yazmayı yeni öğrenmiştim sanırım. Az relaks olun
Olm adam yok la yedek sezonu yiğit efe irfancanla falan kapatcaz. Şampiyon olursak İsmailin heykel dikilmeli o derece zor durumda kaldı adam

Akışa bıraksanız şu üzerinizdeki loserlığı atacaksınız aslında. Tamam erken müdahale şartta daha öyle bir durum bile oluşmadan düğmeye basıyor taraftar. Bu şekil hiçbir yönetici başarılı olamaz ya da rakiplerin ekstra kötü olacak ona dua edeceksin
Aslında loserlığı İsmail Kartal hocamla şampiyonlar ligine katılarak üzerimizden attık sadece taraftarımızın psikoloji bozuk olduğu için herşeyi olumsuzlaştırıyoruz. Aziz-Ali benim için ikiside kötü yönetici ama şu anda yapacak bir şey yok sene sonunda seçim olduğundan dolayı biraz sabredeceğiz gerek yok sert eleştirilere ha yeri geldiğinde kadro sıkıntı yaşarsa o zaman gerekli tepkiyi Aziz Yıldırıma ve yönetimine tepkiyi gösteririz. Bu arada gsem umarım bu sene Osimhen'in sakatlığı ile uğraşırsınız aminnn 😃

Olm adam yok la yedek sezonu yiğit efe irfancanla falan kapatcaz. Şampiyon olursak İsmailin heykel dikilmeli o derece zor durumda kaldı adam
Usta ben açık konuşayım. Gs de osi sakatlanmadıkça zaten şampiyon olman zor ya. Saçma sapan bir şey osinin tr de olması. Birde gs genel kadro olarakta daha güçlü. Okan falan da yalayıp yuttu ligi. Fener başarılı olacaksa zaten sil baştan hocalarla yönetimle olamaz. En az 1 seneye ihtiyaç var ya da gs de iç karışıklık olacak okan gidecek osi sakatlanacak bir şeyler olsun diye bekleyeceksin

İlkay gereksiz boklanıyor bu arada, geçen sene sakatlanana kadar iyi oynuyordu. Sonra Juve deplasmanında da iyiydi, İlkay bence çok değersizleştirildi.

Yani İlkay en fazla ne kadar kötü olabilir ki, en azından yedekten oyuna girip 2. yarılar oynasa o bile yeterli.

Açık ara takımdaki en tecrübeli topçu, listeye yazılması iyi olmuş. Bizim diğer topçular heyecandan sahada resmen ayakları bir taraflarına giriyor, İlkay özellikle deplasman maçlarında çok lazım..

Valla ben izlediğime bakarım. Bir kaç iyi maçla gömmeyecek olsam Sara gömmezdim. Adam'ın en az 5 çok iyi maçı var.

Veya sezonun çok küçük bir kısmında da olsa takımın açık ara en iyisi olan Sane'ye tek kelime etmemem gerekir. Böyle bir 10 maçı falan vardır.

İlkay geçen sene İcardi'den sonra açık ara takımın en kötüsüydü. İlk geldiğinde de böyleydi. Sonra bir iki maç iyi oynayıp sakatlandı ve yokuş aşağı. Ayağına bir fırsat geldi boş kaleye attı veya bir pas attı ile geçiştirilecek bir pozisyonda oynamıyor İlkay, Sara gibi adamlar. Bu adamların maçın büyük bölümünde kötü oynamaya hakkı yok. İcardi'nin Osi'nin var. Ama onların yok.

Kaan da maçlarda sonradan girdiğinde geçen sene orta sahada gayet de iyi oynadı. En azından İlkay'dan daha faydalı gözüktü. Bu yüzden maalesef, adı İlkay olmasa asla listeye yazılmaz hatta yazın yollar ayrılmış olurdu.

Kendini bulur iyi oynar bilemem. Ama bu sezon sahaya çıktığı anlarda dahil olmak üzere Nhaga'nın yarısı kadar bile faydalı olacak görüntüsü vermedi. Boşu boşuna çocuğun süresini yiyecek.

Okan'a bir şey diyemem, sırf tecrübesinden koymak istemiş olabilir. Ama yanlış. Kadroya Arda'yı koyacaksın, ne bileyim Furkan'ı koyacaksın, Dağhan'ı koyacaksın. Oynamasa da oturacak. Yok ben kontenjanı boşa harcamak istmeiyorum diyorsan Kaan'ı koyacaksın. Ölüsü ilkaydan iyi ve en azından 3 pozisyon için acil durum sibobu. İlkay ise "kadromda İlkay var son dakikalarda olsa oyuna almalıyım" demek durumunda kalacağın İcardi vari bir yük.

Dediğim gibi bunu değiştirir bilemem. Ama mevut kadroda takımın en kötüsü İlkay. Ben sakatlanmadan önce de iyi oynadığını düşünmüyorum bir iki maç dışında. Burada bu adam külliyen zarar top falan oynamıyor diyordum da kimse inanmıyordu. İlkay'ın yük olduğunu sakatlık değil zaman gösterdi.

Stoperde Singo ile, Merkezde Lesley ile (en azından şimdiki haline göre) oynamak yerine, İlkay yerine Kaan'ı yazarsın o daha vasat bir tedbir olur.
Veya singo sakat, sallai cezalı olur orada oynatırsın vs. İlkay ez kaza bir maç iki pas atacak da göreceğiz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri