Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bu Fenerbahçe taraftarı yine beni çıldırttı durduk yeri sinirlendim şunlara ya!!! İsmail Kartal hocam fizik olarak yeterli değil daha oynayamaz dedikçe gittiler tezahürat yapa yapa oynattılar zorla Asensio'yu. Alın size Asensio :mad: Fenerbahçe taraftarı ne istiyorsa tersini yapmak lazım!!!

Normalde Beşiktaş maçını yenilirse İsoyu yerdim ama @Kenny 'ye söz verdim Kasım'a kadar

Artı olarak 60M isteniyordu şuna

@LoveCook un Patlakov dediğine 25 verdiler. Bu 60 ediyorsa bi 25 daha göndersinler lokomotifime😤
tabiki 60 isteyecekler.. Ronaldo çakması Barış Alper'e teklif bile gelmiyor..

Bu arada Patlakov'la bir sorunum yok henüz tam karar vermedim bazı şeylere yiyebilirim de yemeyedebilirim de. Duruma göre bakacaz.. @Crocus

tabiki 60 isteyecekler.. Ronaldo çakması Barış Alper'e teklif bile gelmiyor..

Bu arada Patlakov'la bir sorunum yok henüz tam karar vermedim bazı şeylere yiyebilirim de yemeyedebilirim de. Duruma göre bakacaz.. @Crocus

Daha mağlubiyet almadan taraftar bölünmüş çok epik bir camiasınız. Üst üste 3 maç kaybedilse kelle kalmaz @Kenny @Crocus
Taraftarımız olmasa veya taraftarlarımıza sosyal medyaya giriş yasağı konsa her sene Mart'ta şampiyon oluruz. Maalesef bu kulübün imtihanı da taraftarı

Normalde Beşiktaş maçını yenilirse İsoyu yerdim ama @Kenny 'ye söz verdim Kasım'a kadar

Random bir Anadolu maçında ye hocayı ya Beşiktaş maçından sonra yersen Beşiktaşlılar mutlu olur xd

Tolouse Lille maçını izliyorum, Berke nin net 5 kurtarisi falan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri