Futbol Sohbet

geçtim gol atmayı, fenerbahçe'nin organize atak geliştirmesi bile çok düşük ihtimal bu oyunla. orta sahada ne direnç gösterebiliyorlar rakibe ne de pas yaparak rakip ceza sahasına yaklaşabiliyorlar. topu alan yana ya da geriye oynuyor ve sonra kuyudaki yusuf'a uzun vuruyorlar.

daha çok erken konuşmak için ama avrupa maçlarına bakarsak fenerden de beşiktaş'tan da bir cacık olmaz bu sene. Galatasaray sağ bek sol stoper ile kaleci transferi yaparsa erkenden lig daha erken biter.

İcardi sevinci de yapmazsın be kardeşim.
528257153-24648806851390485-8740343234809296826-n.jpg

• Haha
Tepkiler: LoveCook
geçtim gol atmayı, fenerbahçe'nin organize atak geliştirmesi bile çok düşük ihtimal bu oyunla. orta sahada ne direnç gösterebiliyorlar rakibe ne de pas yaparak rakip ceza sahasına yaklaşabiliyorlar. topu alan yana ya da geriye oynuyor ve sonra kuyudaki yusuf'a uzun vuruyorlar.
Dikine top sürebilen lazım. Brown ve Oğuz'un yaptığı gibi. Bugün sıkıntı baya.

Oyun kursa da sahadaki topçular bir oyun kuramaz ki, Fred ve ICK dan başka oyun kurabilecek bir adam yok, cok kötü ayak kalitesi şu on birin.

• Like
Tepkiler: akira
Oyun kursa da sahadaki topçular bir oyun kuramaz ki, Fred ve ICK dan başka oyun kurabilecek bir adam yok, cok kötü ayak kalitesi şu on birin.
Şu 11 in iyi olduğu bir alan yok ki. Pres yapamıyorlar feyenoord 3 pasta geçti alanı. Top sürebilen 2 adam var. Oyun kurabilen 1.5 adam var.

• Like
Tepkiler: RedAcT

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü