Futbol Sohbet

Bu çocuk fener altyapısından. Erokspor altyapısından fener U17'ye geçmiş. Geçen sene kötü Adana'da yıldızlaşmış. Ligde bu kadar sağ bek sıkıntısı varken cevheri görüp çeken yine Göztepe olmuş. Fener veya GS'nin rotasyon için bile düşünmemesi ilginç. Bonservisi hala Adana'da.

Dün göztepe de maçın en kötüsü falandı

Dün göztepe de maçın en kötüsü falandı
Maça uzun uzadıya bakmadım ama istatistik olarak kaleciden sonra iyi performans verenlerden. Ki özellikle ikinci yarı çok vermeleri de normal. Yeni yeni bek oynuyor. Kendisini gösterdiği mevki de bu olmuş. Bence rotasyon olarak da olsa GS'ye cuk otururdu.

Pardon @redteror ile mi görüşüyordum ? :ROFLMAO: Anadolu takımını savununca niye sinirlendin anlamadım. Neyse yoğurt ye, sinirine iyi gelir 🤪

bfDAbLA.jpeg
Kardeşim Benfica maçını düşünüyorduk o yüzden oldu bunlar yoksa biliyorsun xD

• Haha
Tepkiler: Zoro ve Skywalker
Son 2 senedir sağdaki adam gibi hissediyorum.
Bugün şaka maka şey düşündüm. Fb taraftarı olmanın motivasyonu neydi? Halısahaya gitmiştim maçtan yarım saat önce. Baktım tüm fenerliler aşırı olumsuz ve herşeye sövüyor. Sonra düşündüm ki fener bizim sinir stres atma aracımızmış. Birilerine sövmek bizi rahatlatıyormuş.
Her neyse Ali K. bu döngüden çıkardı bizi tüm ümitleri kırarak senelerce. Ne kadar teşekkür etsek az

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü