Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuralar çekildiginden beri birkaç gündür hemen hemen tüm yorumcuların değerlendirmesini gördüm genelde ortalama 10 puan civarı yazıyor herkes yani Gs nin ilk 24 e giremeyeciğini düşünüyorlar.Dünyanın en iyi forvetlerinden birisini aldın,daha yeni 30 milyona bek alındı her önüne gelene 5 milyon maaş sıkılıyor kadronda 2 10 milyon maaşlı birtane 20 milyon maaşlı adam var ve hala ilk 24 bile mümkün görülmüyorsa tek nedeni Okan buruk un insanlarda yarattığı güvensizlik.En kötü kadrolarımızla bile karşımıza kim gelirse umudumuz vardı ama insanların 3 sene şampiyon olan lige 4 de 4 ile başlayan Okan a karşı umudu yok umarım herkesi yanıltırsın dünkü oyun 10 puanı rüyasında görür.

Şimdi istatistiklerine baktım, çöp olmasına rağmen Ederson'dan iyi istatistikleri var.
Ben hep söylüyorum Ederson çöp bile değil Guardiola denilen keltoşun dünya futboluna kazığı. Kim olursa olsun tüm takımlara sesleniyorum Guardiola denilen eşeğin parlattığı hiçbir oyuncuyu almayın. Güzel bilgi vermişsin Reis sağol Onana bile Ederson çöpünden daha iyi (y)

Ole, Türkiye'ye futbol anlamında olmasa da tavır anlamında hocalık dersi verdi. Beşiktaşı içinde bulunduğu durumdan çıkaramasa da derbilerde önemli başarı elde etti. Şuan karşılaşsalar hem GS'ye hem de FB'ye eforsuz tokat atacağını düşüntüğüm Atletic'i tokatladı adam. Ne futbolcularına, ne yönetime, ne BJK camiasına ne de rakiplere veya ülke futboluna bir saygısızlığı olmadı. Söylenene göre tazminat da almamış. Mou bunların tam tersini yaptı. Ona rağmen FB'nin onun için yayınladığı mesaj:

BJK ise, bir oyunucunun sağlık durumunu paylaşır gibi link paylaşmış ve o bağlantıda Serdar Adalı'nın Ole'ye başarılar dileyip ayrılık kararı alındığını yazmış.

Belki perde arkasında çok sorunlu bir adamdır veya yönetim ve oyuncular başarısızlıktan hocayı sorumlu tutmuşlardır bilemiyorum. Ama bence bu şekilde veda edilmesi şık durmamış.
Burada başarılı olmasını ve saha içinde de diğer kulüplere örnek olmasını isterdim ama maalesef başarılı olamadı. Yolu açık olsun.

Son düzenleme:
Yav sardılar yine bize susun hadi kardeşim başka kapıya, ligin daha dördüncü haftası ağlamaya başladılar.Rize,Kasımpaşa,Karagümrük en az ikiniz küme düşersiniz inşallah.
Adamlar ciddi ciddi ofsayt olan pozisyonlara neden ofsayt çaldınız neden görmezden gelmediniz diye ağlıyorlar :D Şu maç Rize ile değil Fb ile olsa Ali Koç böyle bir metin yayınlamazdı kraldan daha çok kralcılık yapıyorlar.İşin komiği ben biliyorum sen biliyorsun onlar biliyor futbolu takip eden herkes bu açıklamanın neden yapıldığını biliyor federasyonda biliyor hakemler de biliyor neden hala şu oyunları yapıyorsunuz enerjinize yazık :D

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü