Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berke sonrası Eyüp ne durumda bilmiyordum o yüzden bir umut dedim ama dediğin gibi kaleciler 2. kaleci bile olsa süre bulamıyor.

Yine de bu sene de GS'de 3. kaleci olmasından iyidir. Dediğim gibi zaten pek umudum yok. Ama biz de diğer büyükler gibi kendi kalecimizi çıkaralım isterim. Çok büyük bir lüks.

Yeni kiraladıkları kaleci iyi baya. Sakatlık falan olmazsa o götürür gider.

• Like
Tepkiler: justahuman
Barış Alper Arabistan'a oradan da fenere gidecek söylentileri nereden çıktı? Fener ne alaka?

Doğruysa ve olursa bu gidişle iki yıla Fatih Terim teknik direktörümüz olur.

• Haha
Tepkiler: justahuman
paris moda haftası geçidi benzetmesi bayağı iddialı olmuş ama futbolcuların kafalarına göre giyinmeleri hoşuma gitti. ne o öyle bir ara herkes italyanlara özenip süslenip püsleniyor ve tek tip takım elbise giyiyordu🤮🤮 topçu ya bu adamlar, pek çoğu okuma yazma bile bilmiyor. kasılmalarına gerek var mı bu kadar?

• Like
  • Haha
Tepkiler: Azo Feyfa ve Bavs
paris moda haftası geçidi benzetmesi bayağı iddialı olmuş ama futbolcuların kafalarına göre giyinmeleri hoşuma gitti. ne o öyle bir ara herkes italyanlara özenip süslenip püsleniyor ve tek tip takım elbise giyiyordu🤮🤮 topçu ya bu adamlar, pek çoğu okuma yazma bile bilmiyor. kasılmalarına gerek var mı bu kadar?

Kalecilerinin isim ✅

Yetenek✅

Karizma ✅

Giyim ✅

• Like
Tepkiler: akira
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü