Futbol Sohbet

Yago, Schelderup olmadığını söylemiş, bonservisiyle satıyorlarmış.

Gedson işinin tamam olduğu söyleniyordu, Orkun transferiyle netleşir diye bekliyorum. Olmazsa da dediğin gibi rotasyonda aşırı güçlü bir orta saha oluruz. Bu olaylar dışında yine de bir kesici, pas yüzdesi yüksek 6 numara şart diye düşünüyorum. Gedson o kesici ön libero konusunda malesef zayıf bence. 6 numara gelmesi halinde çok çeşitli kombinasyonlarla çıkabiliriz. Yani 4 senaryo var ve toplam 9 (Demir Ege - Kartal ikilisi dışında) kombinasyon oluşuyor. Bu da zengin bir havuz demek orta saha için.

Kanatları da bilmiyorum, Okanfor ismi halen dolaştıkça biraz ümidim yok o konuda. Bakalım görecez ileriki günlerde kampa yetiştirmeye çalışıyorlarmış.
3+1'in +1 kanat olacak diye bekliyorum, transfer sezonu başında kanatları genç alacaz söylemi vardı.
Diğer 3 oyuncu da bonservisi elinde tecrübeli isimler olabilir. Takımın çok genç olması da istediğim bir şey değil, malum kırılmalar çabuk yaşanır.

Ben de +1in kanat olacağını düşünüyorum. Romulo sayılıyor sanırım bu sezon için. Onu düşünüyor olabilirler çünkü Sepil yazılı teklif aldık Beşiktaş'tan demiş. Açıkçası kanat-forvet ve santrafor rotasyonu için 22 yaşındaki Romulo'yu çok iyi bir alternatif olarak bulsam da Göztepe'nin sahibinin ilk açıklamalarından sonra bu transferin gerçekleşmesini pek istediğim söylenemez. Tabi nasip, gelirse iyi transfer deriz. :D

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
63m€+bonuslar karşılığında kudüs'ü satmışız. ucuza gitmiş olsa da herkes için iyi oldu takımdan bir an önce ayrılması. umarım yollamaya çalıştığımız diğer futbolcular da bir an önce takımdan ayrılır da transfer yapmak için önce satış yapmalıyız diyen kulüp yöneticileri harekete geçer.

kudüs'e de kariyerinde başarılar dilerim, kafasını futbola verdiği sürece tottenham'da başarılı olacağından eminim.

• Like
Tepkiler: kaizokuou
63m€+bonuslar karşılığında kudüs'ü satmışız. ucuza gitmiş olsa da herkes için iyi oldu takımdan bir an önce ayrılması. umarım yollamaya çalıştığımız diğer futbolcular da bir an önce takımdan ayrılır da transfer yapmak için önce satış yapmalıyız diyen kulüp yöneticileri harekete geçer.

kudüs'e de kariyerinde başarılar dilerim, kafasını futbola verdiği sürece tottenham'da başarılı olacağından eminim.
Abdülhamit sandım bir an usta o nasıl giriş

CL'de şu Psg'ye karşı 1 maç kazanmanın vereceği keyif > 10 Euroleauge şampiyonluğu
Rotasyon yapmadan ciddili oynayacak bu Psg'yi yenmenin keyfi > İcardinin şubat ayında garantiledikleri dördüncü şampiyonluktan sonra Ali Koç hakkında yapacağı yeni makaraları izleme keyfi.

• Haha
Tepkiler: artyomdh

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü