Bavs
★★
Bende bi an en nesyri analojisi falan sandım çok korktum.Abdülhamit sandım bir an usta o nasıl giriş
Bende bi an en nesyri analojisi falan sandım çok korktum.Abdülhamit sandım bir an usta o nasıl giriş
Fenerbahçe yavaştan şerefli üçüncülüklere doğru yol alıyor gibi
Oha kesin alamazlar diye düşünüyordum şaşırdım. Serdal büyük başkan çıktı Arat gibi hava civa değil @William Cutting
Oha kesin alamazlar diye düşünüyordum şaşırdım. Serdal büyük başkan çıktı Arat gibi hava civa değil @William Cutting
Para işi çok absürt yerlere gitti, Süper Lig'de bir takımın yıldızının alacağı en fazla maaş 2.5-3 olmalı, onu da bir adama vermen kabul edilir anca, ama o işi çoktan geçtik, yapılan her hamle mantıksız olduğu için düşünmeye gerek yok, bir kaç yıla batarız. He ama ben sizin bu yaz transfer dönemi harcamalarını mantıklı buluyorum, finansal açıdan bel bükmeyecek seviyede ve geri dönüş alabileceğiniz isimler.Ne Arat övüyordun usta, Wb gibi uzun ve kaslı, Terim gibi vizyoner diye öve öve bitiremedin.
Şaka bir yana, Adalı alıyor almasına da 3 sene sonra başkan seçilemezse veya başarısız olup, gitmek zorunda kalırsa ondan sonraki gelen yönetim bu taksitli ödemelere laf yapacak. Ben bu lig seviyesi için hala o paraları aşırı buluyorum. Ne kadar Orkun'dan kar etme şansın yüksek olsa da bunlar gerçekler.
Galiba bankalar birliği yüzünden teminat veremiyormuşuz, hem bankalar birliğinden çıkıp hemde Osimhen’i çekersek Gs yüzyılı devam eder.
Sen bizimkini bırak, asıl sizinki yoğurdu değiştirmiş :d